2777
2789

برنج پخته بده 

کاهو اینها هم میشه خیار 

کلا اردک همه چیز خواره😁

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبوس بخر با یکم نون و اب قاطی کن بده بخورن هوا که گرمتر شد اینام بزرگتر شدن نون نده گرما خفشون میکنه 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

اردک داشتم 

از دو سه ما همگی شون بزار توی آب 

آب بازی کنن

زود بزاری می میرن

جوجه اردک ها خیلی بد غذا هستن خیلی غذا خوب نده بد عادت میشن 

بهترین غذا گندم 

گندم خورد کن بده بهشون بخورن

در کنارش سبزی و چربی و دشول بده 

ولی غذای اصلی شون گندم باشه 

گندم قرص شون می‌کنه 

اگه هم میخوای چاق بشن گه گاهی اوقات دونه پارس(گندم پارس)بده

دختر آسمانی 🌅🌄🌻🌺

هر چی ته بشقابتون اضافه اومد از برنج و سالاد گرفته بهش بدید 

نون غیر قابل مصرف تو اب بزن نرم بشن بده بهشون 

خونه مادربزرگم این چیزا رو دیدم و یاد گرفتم 🥰

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

عکس بده من میمیرم برا اردک  

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
بچه بودم یه اردک داشتم بزرگش کردم. مثل اعضای خانواده مون بود. مامانم یه روز بردش قصابی کشتش خوردنش!! ...

خوشبحالت خود تون خوردید 

من اردک هام رو روباه خورد😭

سر دو تا شون رو با دندون کنده بود جای گاز روباه روی گردن شون بود😭😭😭😭

دختر آسمانی 🌅🌄🌻🌺
بچه بودم یه اردک داشتم بزرگش کردم. مثل اعضای خانواده مون بود. مامانم یه روز بردش قصابی کشتش خوردنش!! ...

منم مثل شما یه اردک داشتم.با این تفاوت که منم نشستم سر سفره با گریه خوردم.خیلی خیلی خوشمزه بود