2777
2789
عنوان

کیا شقاق داشتن توروخدا بیاید

1051 بازدید | 18 پست

۱۹ماه شقاق دارم که درمان شدم ب صورت سنتی الان ۶ماه ک عود کرده و اذیت میشدم موقع مدفوع رفتم دکتر اتتی فیشر داد و شیاف گلیسیرین ک خیلی درد داشتم با شیاف استفادا نکردم ولی از ۱۵ دی تا الان روزی یکبار تو اب گرم و سرکه میشینم اخر شب زنیان و گردو میخورم صبحا ناشتا دوتا قاشق روغن زیتون میخورم در طول روز با روغن زیتون یا ویتامین e چربش میکنم ولی شبا ک انتی فیشر میزنم هنوزم ۳۰ ثانیه اولش سوزش دارم بنطرتون خوب میشن میترسم خوب نشم بخام عمل کنم 

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عملش خیلی راحته نمیدونم چرا بعضی هاتون خودتونو اذیت میکنید

خیلیا میگن عود میکنه بعد دکتر ب من گف دوماه استفاده کنی خوب میشی

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊

دقیقا ۲هفته پیش از درد شقاق به خودم‌مبپبچیدمممم ها  خابم نمبرد شبا از سوزش

حتب دراز بودم درد داشتم

میدونی چی به دادم‌رسید؟؟؟؟؟

قرص ماهی (امگا)

پارچه کردم روغن داخلش رو زدم به اون قسمت

اصلا به قرص دوم نرسید‌همون‌اولی خوب کرد‌و‌تموممممم

فقط فقط فقط فقط بووووووی بسیااااار گندی داره منکه اوق میزدم از بوش

تا یه هفته هنوز بوی ضهم ماهی میدادم

اه

عزیزم میخوای ی هفته شربت مثلا لاکسی ژل بخور ک روان بشی و دفعت آسون.ان شاالله زخمت بسته میشه.بعدش دیگ شروع کن ب همین خوراکی های مسهل بی ضرر. تاکید میکنم لاکسی ژلو زیاد نخور طولانی مدت ک تنبل میکنه‌ رودتو .قرص سی لاکس و سنا و بیزاکودیل ک اصلا خوب نیستن و ب شدت تتبل میکنه.ان شاالله زود خوب بشی همچنین همه بیماران

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

زخمش خوب شده؟ من ویتامین سی خوردم  خوب شد  . ویتامین سی زخم  خوب میکنه  ..

چند وقت بود ک داشتی؟ ویتامین سی تا چند روز سی جویدنی؟

زخمش خوب شده؟ من ویتامین سی خوردم  خوب شد  . ویتامین سی زخم  خوب میکنه  ..

زخمشو ندیدم خودم و هرچی تلاش کردم نتونسم ببینم خخخخ ب من گف موقع انتی فیشر زدن با دست بزن اون لوله رو نمیخا بزنی ولی من محض اطمینان ک بخوره کامل ب زخم با اون‌میزتم روغت زیتونم با قطره چکون خخخ

دقیقا ۲هفته پیش از درد شقاق به خودم‌مبپبچیدمممم ها  خابم نمبرد شبا از سوزش حتب دراز بودم درد د ...

تازه شقاق داشتی یا خیلی وقت بود؟

عزیزم میخوای ی هفته شربت مثلا لاکسی ژل بخور ک روان بشی و دفعت آسون.ان شاالله زخمت بسته میشه.بعدش دیگ ...

من اصلا یبوست نیستم بعد زایمان اینجوری شدم

من اصلا یبوست نیستم بعد زایمان اینجوری شدم

بهش فکر نکن.بعد سعی کن غذاهایی مثل فست فود و بادمجون ی مدت نخور.میدونم چی میگی.خودم درگیر بودم ی مشکلی پیش اومد کلا فکرم ازادشد ازسمت شقاق بعد دیدم خود ب خود خوب شده.فکر وخیال بدترش میکنه ونگرانی

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

بهش فکر نکن.بعد سعی کن غذاهایی مثل فست فود و بادمجون ی مدت نخور.میدونم چی میگی.خودم درگیر بودم ی مشک ...

اره والا من ک خودمو کشتم