۱۹ماه شقاق دارم که درمان شدم ب صورت سنتی الان ۶ماه ک عود کرده و اذیت میشدم موقع مدفوع رفتم دکتر اتتی فیشر داد و شیاف گلیسیرین ک خیلی درد داشتم با شیاف استفادا نکردم ولی از ۱۵ دی تا الان روزی یکبار تو اب گرم و سرکه میشینم اخر شب زنیان و گردو میخورم صبحا ناشتا دوتا قاشق روغن زیتون میخورم در طول روز با روغن زیتون یا ویتامین e چربش میکنم ولی شبا ک انتی فیشر میزنم هنوزم ۳۰ ثانیه اولش سوزش دارم بنطرتون خوب میشن میترسم خوب نشم بخام عمل کنم
به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍� آنچه دلم خواست نهان میشود... هرچه خدا خواست همان میشود...😊
ببین ی قرص نیتروگلیسیرین بخر روغنیه. سوراخش کن با وازلین قاطی کن بمال.اینو ی بنده خدایی همه کارکرده بود جواب ندیده بود این خوبش کرده بود
💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙 ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️