2777
2789
عنوان

بچه چهارمم

1856 بازدید | 35 پست

بعد چند ماه حال روحی داغون برای بارداری ناخواسته دیگه شنبه برای اولین بار رفتم دکتر یعنی تا اون موقع نه آزمایشی نه چکاپی و نه سونویی 

بر خلاف تصورم که الان چقدر دکتر سرزنشم می‌کنه فقط پرسید سزارین بودی یا طبیعی گفتم طبیعی گفت خوبه بابا طبیعی هر چقدر میتونی بیا با اینکه معلوم بود میخواد حال منو خوب کنه و شاید نظر واقعیش نباشه ولی اون لحظه آب رو آتیش بود چون تا قبل ورود به مطب تو انتظار به زور خودمو نگه داشته بودم اشکم سرازیر نشه حتی دعوا نکرد چرا تا حالا نیومدی و ....واسم سونو نوشت و دارو.بعدم جنسیت بچه های قبلی گفتم یه پسر دو دختر گفت تو که از جفتشم داشتی و خندید

خدایا خودمو بهت میسپارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگن نفس خانوم باردار گیراست،میشه دعام کنی حاجت رواشم🙂🙏❤️✨،منم برای حال دلت و سلامتی توراهی عزیزت آیت الکرسی میخونم،🙂❤️✨

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

امروز رفتم سونو .از لحاظ حسی هیچ فرقی جنسیت واسم نداشت در کل از اول دختر دوست بودم.ولی حالا تو مطب سونو دعا کردم به خاطر پسرم جنسیت پسر باشه هیچ فکر نمی‌کردم یه روز استرس جنسیت داشته باشم.رفتم سونو وقتی رو مانیتور عکسشو دیدم گریم گرفت که چقدر به خاطرش ناراحتی کردم چند ماه

خدایا خودمو بهت میسپارم

بچه های ناخواسته مهر و محبتشون بیشتره   میشن عزیز پدر و مادر ...هم داداش خودم هم برادرشوهرم هم دخترخاله ام ناخواسته بودند الان توی جمعی که اینا نباشن اصلا خوش نمیگذره از بش شیرین زبون هستند و با محبت

امروز رفتم سونو .از لحاظ حسی هیچ فرقی جنسیت واسم نداشت در کل از اول دختر دوست بودم.ولی حالا تو مطب س ...

ای جانم

خدا برات حفظش کنه

بنظرم خیلی خوبه که آدم خواهر برادر داشته باشه. مثل قدیما که چقدر با خواهر برادرامون کیف میکردیم و الان خونه هم میریم‌. ببین بچه های امروزی که تعدادشون کمه چقدر حسرت دارن. 

پس ناشکری نکن دوست عزیز. خواست خدا بوده و قسمت این بچه که به دنیا بیاد

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

خوش ب سعادتت مامان نمونه 😍خدا هر چهارتاشونو برات حفظ کنه

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
میگن نفس خانوم باردار گیراست،میشه دعام کنی حاجت رواشم🙂🙏❤️✨،منم برای حال دلت و سلامتی توراهی عزیزت ...

اسم یه شهید رو میگم امروز می‌خوندم خیلی حاجت میده منم از ایشون خواستم حالا نمی‌دونم واقعا ایشون دعا کرد در حقم  یا نه.

شهید عبدالمهدی مغفوری.منم حتما دعا میکنم اشکم در اومد با حرفت

خدایا خودمو بهت میسپارم

سی سال دیگه بیا نی نی سایتو بخون. ماها همه داریم تاپیک میزنیم مینویسیم یه بچه داریم و ولمون کرده رفته اون سر دنیا. یا چه میدونم وقت نداره بهمون سر بزنه‌.

بعد شما میای با بچه هات کیف میکنی. که اگه یکیشونم وقت نداشت بالاخره بقیه هستن دورتو بگیرن

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

جنسیت هم پسر بود خیلی خوشحال شدم چون پسرم خیلی تنها بود با اینکه فاصله سنی کمی ندارن ولی بازم خوبه همش میگفتم اگه دختر باشه پسرم احساس تنهایی می‌کنه چون احساسی هم هست.

خدایا خودمو بهت میسپارم