2777
2789
عنوان

بچه چهارمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 35 پست
اسم یه شهید رو میگم امروز می‌خوندم خیلی حاجت میده منم از ایشون خواستم حالا نمی‌دونم واقعا ایشون دعا ...

🙂❤️✨

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

سی سال دیگه بیا نی نی سایتو بخون. ماها همه داریم تاپیک میزنیم مینویسیم یه بچه داریم و ولمون کرده رفت ...

ان شاالله که چه یکی چه چند تا با محبت باشن. بچه ها همه رفتنی هستن .

من واقعا سه تا رو خودم خواستم اونم به خاطر خودشون ولی دیگه ظرفیت چهارمی نداشتم که خدا چیز دیگه خواست

خدایا خودمو بهت میسپارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای جانم خدا برات حفظش کنه بنظرم خیلی خوبه که آدم خواهر برادر داشته باشه. مثل قدیما که چقدر با خواه ...

من خودم از کم بودن خانوادم رنج بردم مامانم هنوز تو حسرت چرا اون موقع تحت تاثیر تبلیغات دو تا آورده با اینکه خیلی عشق بچه بوده سه تا رو هم خودم خواستم بیارم که برای هم باشن دیگه فعلا حالا حالا به چهارمی فکر نمی‌کردم ولی انگار خدا خواست بگه همیشه تو نیستی که تصمیم میگیری

خدایا خودمو بهت میسپارم
بچه های ناخواسته مهر و محبتشون بیشتره   میشن عزیز پدر و مادر ...هم داداش خودم هم برادرشوهرم هم ...

آره منم خیلی دیدم ولی دیگه امان از روحیه داغون هر چقدر تو این چند وقت میخواستم مثبت فکر کنم نمیشد یکی از دلایلشم پشت سر هم بودن بچه هام بود واقعا خیلی سخته از لحاظ کمی و کیفی خودمو سر پا نگه دارم 

خدایا خودمو بهت میسپارم
عزیزم ان شاالله بسلامتی  سر زایمان عمل کن که پنجمی دنیا نیاد  چند سالته گلم ؟ بچه هات چن ...

۳۱ سالمه .بچه هامم ۸ سال ۴ سال و بیست و دو ماهه.

می‌دونی استرسم اینه مورد هایی میخونم با وجود عمل باردار شدن با قرص باردار شدن با دستگاه باردار شدن یعنی واقعا از الان استرس دارم می‌خوام چی کنم

خدایا خودمو بهت میسپارم
آره منم خیلی دیدم ولی دیگه امان از روحیه داغون هر چقدر تو این چند وقت میخواستم مثبت فکر کنم نمیشد یک ...

نمیشه از اطرافیان کمک بگیری ؟ خواهرت یا خواهر همسرت ...مامانت مادرهمسرت بالاخره باید مدیریت کنی تا بتونی از عهده اش بربیای

ممنون عزیزم حالا خیلی راه دارم نمونه باشم خیلی عقبم

چشم رو هم بزاری  خییلی زود میگذره همه چی 😍 منم شوهرم  خییلی بچه دوست داره اگه شل بگییرم حتما باردار میشم  ..

منم سه تا دارم واقعا هم با خواست خودم اوردمشون

شاید اگه سنم کمتر بود و سزارینی نبودن بچه هام بازهم میاوردم اما سخته برام  .حالا قراره شوهرمو بفرستم وازکتومی انجام بده .

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
نمیشه از اطرافیان کمک بگیری ؟ خواهرت یا خواهر همسرت ...مامانت مادرهمسرت بالاخره باید مدیریت کنی تا ب ...

مامانم خیلی کمک می‌کنه.همسرم خیلی تو کارا کمک می‌کنه خودم تو برنامه ریزی کارا ضعیفم .بعدم در کل تا مجبور نشم دوست ندارم دائم بار مسئولیت بچه هام رو بندازم رو دوش دیگران شایدم اشتباهه فکرم

خدایا خودمو بهت میسپارم
۳۱ سالمه .بچه هامم ۸ سال ۴ سال و بیست و دو ماهه. می‌دونی استرسم اینه مورد هایی میخونم با وجود عمل ب ...

همسن منی گلم .خدا بچه هات رو برات نگه داره 

عمل کنی احتمالش کمه خیلی 

به خودت از لحاظ تغذیه برس جونی برات نمیمونه اگه ضعیف باشی

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
چشم رو هم بزاری  خییلی زود میگذره همه چی 😍 منم شوهرم  خییلی بچه دوست داره اگه شل بگییرم ح ...

باید شوهرم خودش بخواد بره حس میکنم نباید من تحمیل کنم میگم نکنه خدای نکرده من بمیرم بخواد زن بگیره بچه دار بشه البته بیجا کنه بخواد زن بگیره  

خدایا خودمو بهت میسپارم
باید شوهرم خودش بخواد بره حس میکنم نباید من تحمیل کنم میگم نکنه خدای نکرده من بمیرم بخواد زن بگیره ب ...

😂😂عزیزم دووراز جونت 

زنده باشی صدو بیست سال بالا سر بچه هات

چرا خودشم دوست داره انجامش بده چون بازگشت داره .

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.