2777
2789
عنوان

بچه چهارمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 35 پست
همسن منی گلم .خدا بچه هات رو برات نگه داره  عمل کنی احتمالش کمه خیلی  به خودت از لحاظ تغ ...

ممنون عزیزم باید با دکترم راجع به عوارضش و اینا مشورت کنم تو نی نی سایت بعضیا نوشتن عوارض داره

خدایا خودمو بهت میسپارم
😂😂عزیزم دووراز جونت  زنده باشی صدو بیست سال بالا سر بچه هات چرا خودشم دوست داره انجامش بده ...

همچنین شما عزیزم.منم پیشنهاد بدم احتمالا قبول کنه چون عمل اونا راحت تره خوب

خدایا خودمو بهت میسپارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همچنین شما عزیزم.منم پیشنهاد بدم احتمالا قبول کنه چون عمل اونا راحت تره خوب

مرسی عزیزم ،،ارره راحت تره واقعا

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
امروز رفتم سونو .از لحاظ حسی هیچ فرقی جنسیت واسم نداشت در کل از اول دختر دوست بودم.ولی حالا تو مطب س ...

سلام عزیزم 

امیدوارم حال خودت و بچه هات خوب باشه 

اتفاقی بهت برخورد کردم و چقدر با این حرفت زندگی کردم... 

منم با تمام وجود این حس رو تا آخر عمرم تجربه میکنم، بارداری منم ناخواسته بود اما با این تفاوت که همسرم در این مورد گولم زد و... خیلی حس بدی داشتم، و خودم رو هیچوقت نمی‌بخشم بخاطر ناراحتی ای که داشتم و ناخواسته به فرزندم منتقل شده، دخترم بعد از دو سال و نیم هنوز رفلاکس داره و همش خودم رو سرزنش میکنم شاید اگر من میتونستم خودم رو مدیریت کنم الان این مشکل براش پیش نیومده بود... تو رو خدا برای من و فرزندم دعا کن تو این ایام، انشاالله شما هم حاجت روا باشی و دلت شاد باشه و تنت سلامت 

سلام عزیزم  امیدوارم حال خودت و بچه هات خوب باشه  اتفاقی بهت برخورد کردم و چقدر با این ح ...

سلام تو حق داشتی ناراحت باشی اصلا خودتو سرزنش نکن حتی نمیشه قطعی گفت رفلاکسش به خاطر ناراحتی هات باشه 

خدایا خودمو بهت میسپارم
سلام تو حق داشتی ناراحت باشی اصلا خودتو سرزنش نکن حتی نمیشه قطعی گفت رفلاکسش به خاطر ناراحتی هات باش ...

سلام 

واقعا بهم حق میدی؟؟؟ تو رو خدا درکم کردی؟؟؟ چقدر راجب این موضوع قبلش با هم صحبت کردیم و آخرشم شد این که گولم بزنه، کاش می‌فهمید چیکار باهام کرده.... 😔 چقدر برای خودم و بچم و گذشته و حال و آینده‌امون غصه میخورم... میدونم هیچوقت این زخم خوب نمیشه، فقط امیدوارم خدا بهم رحم کنه 

شما که تجربه داری برای رفلاکس پنهان که با دارو هم خوب نشده راهکاری داری دوست عزیز؟؟