2777
2789
عنوان

طلام بدل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 9674 بازدید | 191 پست
حسن کیه ؟ همسرتونه ؟

حسش🤦‍♀️😂😂😂😂

دوست گلم اگه حاجت داری، اگه نذری به گردنته، اگه اموات داری ومیخوای واسش خیرات بدی،درخواست دوستی بده تا هم مشکل من حل بشه هم شما ثواب کنید❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️خدای مهربونم تنهام نذار😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشه راحت قضاوت کرد ولی شواهد میگه کار زنداداشته اخه بعد از دو ماااااه پس داده 

اره موقعی هم داد سیاه شد همه متوجه شدن اما من نخواستم تهمت بزنم انداختم قاطی طلاهام تا الان ک ده ساله گذشته نه میشه ب طلافروش چیزی بگم نه زن داداشم

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
خدا ببخشه منو اگر اشتباه کردم ولی ب زبون نیاوردم ک دلش نشکنه سپردم بخدا جدا از مبلغ طلا حرف همسرم فه ...

واقعا نمیدونم چی بگم طولانی بود خوصله تایپ نداشتم ولی نوشتم که بدونی طلافروش ها هم یوقت میکنن اینکارها رو ، بسپارش به خدا فک کن خودت گم کردی 

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
واقعا نمیدونم چی بگم طولانی بود خوصله تایپ نداشتم ولی نوشتم که بدونی طلافروش ها هم یوقت میکنن اینکار ...

ممنونم از اینکه شرکت کردی تو تاپیکم بله جز واگذار کردنشون دستم ب جایی بند نیست

اخه از بدلیجات میخرن فاکتور طلا میدن مگه طلا فروش حق فروختن طلا بدل رو نداره گلم یه چیزی میگی ها طلا ...

بدل فروش که فاکتور طلا نمیده.

ولی بعضی طلافروشها همونطور که اون خانم گفتن،بدل و یا طلای ناخالص رو بجای طلا میفروشن، سکه که خیلی تلقبی داشت.

همه هم تقریبا از مغازه خریدن و این مشکل رو داشتن!

البته واسه مورد شما نمیدونم، ولی در کل همچین چیزی هست.

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

یا خدا...😬 نه حسم...

فک کردم با شوهرت مشورت کردی 😂😂😂

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
بهتره وقتی طلا می‌خرید ،فاکتور خریدش را نگه دارید اینجور مواقع لازم میشه . من هر طلایی بخرم فاکتور ...

کار درست همینه طلا باید کنار فاکتور باشه متاسفانه حماقت کردم