2777
2789
عنوان

طلام بدل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 9674 بازدید | 191 پست
بدل فروش که فاکتور طلا نمیده. ولی بعضی طلافروشها همونطور که اون خانم گفتن،بدل و یا طلای ناخالص رو ب ...

اخه گوشوارش رو هم خریدم گوشواره طلا بود و پلاک بدل خلاصه ک بقول دوستان کاری نمیشه کرد کاش فقط همسرم متوجه نمیشد 

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
نه بابا.شوهرم رفته اتاق‌در اتاقو قفل کرده منو بچم نریم تو..درس بخونه😐

چرا ناراحتی ، حسن درو بسته شمام آهنگ بزار با بچت بیرون برقص حسن حرص بخوره 😂😂😂

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب پس اگه میخواسته بدلشو گیر بیاره فرصت داشته ولی ولی بدبین نباش بهش کلا به دو نفر شک داری زن داداش ...

ب جایی بند نیست بدون فاکتور  من موندمو یه علامت سوال رویه سرم

ببین فاکتورشو پیدا کن اونجا دقیق نوشته چند گرمه 

بعدش ببر طلافروشی وزن کنن باید خودش باشه اگه نبود عوض شده (اختلافش زیاد باشه ) 

یا هم جلو زنداداشت بگو که بردی بفروشی گفتن بدله ، ببین واکنش زنداداشت چیه 

در مسیر مینیمالیسم

ببین فاکتورشو پیدا کن اونجا دقیق نوشته چند گرمه  بعدش ببر طلافروشی وزن کنن باید خودش باشه اگه ...

ممنون عزیزم چند روز در ب در دنبالش میگردیم 

ا نجا که گفت بدله میدادی وزن می کرد خب، خودت از سردرگمی در می اومدی، قاعدتا بدل سنگین تره

بله سنگین بود مثل اینکه سرب بود داخلش انقدر ک سنگین بود

برو خونه داداشت .... جوری که داداشت و زنش همزمان باشن .... بگو شوهرم کلی تحقیرم کرد و تهدیدم کرد که برو گوی طلا رو بیار پولمو میخوام .... داداش تو فردا برو از این طلا فروشه شکایت کن منم بات میام ... خواستم تنها برم ولی میگم توام بیای شوهرم میگه فقط پولمو میخوام .... ببین زن داداشت چی میگه ؟ تاکید میکنه بات بره یا میترسه یا چی 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
کاش میگفت گم کردم فدای سرش من نباید امانت میدادم بعدم مگه میشه فتوکپی همون پلاک رو بدل گیر بیاری&nbs ...

ازاین گوی های کوچیکه،مثل توپ می مونن،اندازه نخود،اونابدلش زیاده ها

ببین چک کن ببین هنوز۱۱گرمه،اگه وزنش همونه کارزنداداشت نیست

ن این ۱۱ گرم بود و طلا فروش گفت وزنش کلا ایده ال نیست یعنی غیر ممکنه پلاک گوی این وزن رو داشته باشه خیلی سنگی بود و اینکه فاکتور ندارم و گوشواره هاش ست بود باهاش ۳ گرم بودن 

برو خونه داداشت .... جوری که داداشت و زنش همزمان باشن .... بگو شوهرم کلی تحقیرم کرد و تهدیدم کرد که ...

فردا برم پناه بر خدا ببینم چی میشه ممنون گلم از راهنماییت عزیزم

بعد از ده سال الان حرفشو بزنی حتما برادرتون هم ناراحت میشه میگه چطور ده سال نگفتی یهو تهمت زدی، ای ک ...

درد منم همینه ک چرا اعتماد کردم چرا احتیاط نکردم بله نمیشه کاری دیگه الان