2777
2789
عنوان

طلام بدل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 9674 بازدید | 191 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا اخه هنوزم کاسبه یعنی میشه مگه موندم چکار کنم بحث طلا جدا حالم بد شد از اتفاقی ک افتاد برام کلی ...

به طلافروشی که ازش خریدی بگو شاید اون طلافروش که میخواسته بخره اشتباه کرده

منم ۵-۶ سال پیش یه پلاک خریدم شکل M که جوش بدم دستبندم خیلی تک و شیک بود و لنگه ش هیچ جا نبود سه گرم ...

خدا ببخشه منو اگر اشتباه کردم ولی ب زبون نیاوردم ک دلش نشکنه سپردم بخدا جدا از مبلغ طلا حرف همسرم فهمید و واقعا چشمم باز موند 

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
بعد تقریبا دوماه تویه اون دوماهم ک طول کشید دعوا و قهرو قهر کشی با بردارم داشت گوشواره اون گوی طلابو ...

شاید ب داداشت گفته گم کرده بخاطر اون دعواشده بینشون نمبدونم والا فقط خدامیدونه

بعد تقریبا دوماه تویه اون دوماهم ک طول کشید دعوا و قهرو قهر کشی با بردارم داشت گوشواره اون گوی طلابو ...

اسی خدا منو ببخشه...ولی حسم گفت کار خودشه..یه طلافروشی ک سی سال به جا باشه قطعا تو کارش این کارو نمیکنه

وضع مالیش جوری هست که بخره به جاش ؟

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

نمیشه راحت قضاوت کرد ولی شواهد میگه کار زنداداشته اخه بعد از دو ماااااه پس داده 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
به طلافروشی که ازش خریدی بگو شاید اون طلافروش که میخواسته بخره اشتباه کرده

بعد ده سال قبول میکنه من گوشوارش رو هم ستش خریدم گوشواره طلا بود نمیگه پس گوشواره چرا طلاست پلاک بدله

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه

خب پس اگه میخواسته بدلشو گیر بیاره فرصت داشته ولی ولی بدبین نباش بهش کلا به دو نفر شک داری زن داداش و طلا فروش اگه اشتباه نشده کار یکیشونه ولی فکر نکنم دستت به جایی بند باشه

اسی خدا منو ببخشه...ولی حسن گفت کار خودشه

حسن کیه ؟ همسرتونه ؟

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد