2777
2789
عنوان

طلام بدل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 9674 بازدید | 191 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ببرش یه طلا فروشی دیگه شاید سنگ محک ش  فرق میکنه 

فاکتور گوشواره وگردنی باهم نبود؟

اگه باهم خرید ی حدود تاریخ رو میتونی در بیاری وبری سراغ طلا فروش هرچند اونم احتمال زیاد گردن نمیگیره 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

واقعاً به قول دوستمون اگر بدل خریده بود زن داداشتون براق و نو می رسید دستتون نه سیاه شده 

کار اون نیست 

شاید طلا فروش هم متوجه نبوده

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

والا کم پولی نبست که هیچی نگی نمیشه هم تهمت زد بخاطر همین پیش زن داداشت تعریف کن عکس العملش رو ببین از اون طرف شما اون طلای گوی رو ببر پیش همون که خریدی بگو میخوام بفروشم اگه گفت بدله بگو از خودت خریدم ببین به چه نتیجه ای میرسی 

نمیدونم واقعا باید زن داداشم رو مقصر بدونم یا طلا فروش رو میخوام بدونم مگه میشه طلا فروش بدل ب عنوان ...

منم ۵-۶ سال پیش یه پلاک خریدم شکل M که جوش بدم دستبندم خیلی تک و شیک بود و لنگه ش هیچ جا نبود سه گرم هم بود 

بعد ۴-۵ تا دیگه آویز از جای دیگه  خریدم همه رو بردم پیش یه طلا فروش خانوادگیمون که جوش بده 

رفتم که بگیرم گفت خانم .... چرا بدل دادی جوش بدم ، خلاصه آویزی که خریده بودم بدل بود ....

گفتم از شفیعی خریدم گفت اون چندتا مغازه طلا داره و محاله قبول نکنه چون آویزه سفارشی و تک بود انگار از یکی خریده بوده مثلا 

خلاصه رفتم شفیعی نکبت قبول نکرد کاغذم شانسی گم کرده بودم 

آویزه تا دو سال همون رنگی موند بعد یهو سیاه شد 

خلاصه من زنداداشتو نمیشناسم ولی تجربه م از طلافروشی ۲۰ ساله که همه سرش قسم میخورنو گفتم 

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
اسی بعد چند وقت طلاتو پس داد؟؟

بعد تقریبا دوماه تویه اون دوماهم ک طول کشید دعوا و قهرو قهر کشی با بردارم داشت گوشواره اون گوی طلابود پلاکش بدل دراومد

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه