چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
من عروس عمم باردار شد تو عقد ، هممون بهش تبریک گفتیم اون میخواست بندازه ولی شوهرش نذاشت ، روز عروسیش شش ماهه باردار بود ، الآنم پسرش پنج ماهه هست ، یکی هم میشناسم تو عقد باردار شد بچه اش سقط کرد الان چندین ساله باردار نمیشه ، اگر بندازی بخدا اهش چنان میگیرتت که روزی صد بار میگی خدایا غلط کردم ، چطور دلت میاد قلب بچه اتو که الان تشکیل شده خودت از کار بندازی واقعا چطوری میتونی اینکارو کنی،؟؟؟
آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
دختر برادرشوهرم توعقد حامله بود همه هم میدونستیم رفتن خونه خودشون بعد سه ماه عروسی گرفتن😁😁😁 الان به دنیااومده ۸ ماهشه انگار نه انگار اصلاکسی چیزی نگفت اینجور خانواده روشن فکری هستیم 😅
تازه من عروسی یکی رفتم ماه ۸ بود شکم گنده تولباس عروس دیده میشد یکی نبود بگه اخه مگه مجبور بودی عروسی بگیری دستشو میگرفتن بلند میشد 😁😁😁😉