2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 126 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقتی بهش گفتم گف تا سقط نکردی پاتو نزار این خونه بعد با شوهرم گف تروخدا ببرید بندازیدش

ول کن مادرت رو ...اون الآن به فکر شما نیست  ...

ببین اینو از من بهت نصیحت همیشه حتی نظر پدر و مادرتم بذار تو کفه ی ترازو ببین درست میگن ؟ حق هست ؟صلاح هست ؟ پدر و مادر که خدا نیستن ... اوناهم نفس دارن،دنیا طلبی دارن ،شهوت دارن و ...پس با طناب پوسیده ی هیچ کس ته چاه نرو ،حتی پدر و مادرت .

بگو شوهرم گفته یا این بچه یا طلاق والسلام ،میخت رو محکم بکوب .

دختر گل چند سال دیگه آلبومت رو ورق میزنی با بچه ات میخندی میگی ،پدر صلواتی تو توی عروسی ما هم بودی از بس وروجک و هول بودی که زودی بیای پیش ما، آتیش پاره ی من...بعدم یه ماچ آبدار از لپش میکنی اونم از گردنت آویزون میشه و میخنده ....

بگو خیر ان شاءالله ،چند بار هم که شده به زور بگو الحمدالله ،

باور کن شاید خیریتی توش هست که عروسیتون جلو بیوفته ،شما که نمیدونی حتی یک ساعت دیگه چه خبر میشه ،اومدیمو این بچه رو ،پاره ی تنت رو سقط کردی ،بعد از عید یکی از بستگان درجه یکتون ،خدایی نکرده فوت کرد و عروسی بهم خورد ،بعد شما میمونی و یک عالم عذاب وجدان و یه مراسم کنسل شده ....

نکن دختر خوب ،خوشبختی جاییکه که خدا به آدم نگاه کنه ،خوشبختی جاییکه خالق آدم و عالم بهت توجه کنه نه مخلوقی که اگه خدا اراده نکنه نمیتونه آب بینیش رو بالا بکشه ...با خدا معامله کن ،به خاطر خدا عمل کن .

ان شاءالله خوشبخت و عاقبت به خیر بشی .

برا منم تا مراسم ۴ماهم میشه حالت تهو‌ نداشتی ب هیچکس نگفته بودی؟

چی میگی برا خودت؟من میگم یه ماهه کارارو ردیف کن تو ک باز میگی ۴ ماه؟؟؟؟عزیزم ۴ ماهه عروسی بگیری درسته کار خطا نکردی اما ممکنه پدرت یا مادرت ناراحت شن بخاطر زر زدنای مردم.یه ماهه کاراتو کن ک تا۲ ماهه ای عروسی بگیری

ول کن مادرت رو ...اون الآن به فکر شما نیست  ... ببین اینو از من بهت نصیحت همیشه حتی نظر پدر و ...

خیلی ممنون بابت حرفای قشنگت راس میگی چون ما خیلی وقته رابطه محافظت نشده داشتیم فکر میکردم نازام حتما خیری توشه ک نزدیک مراسمم حامله شدم مگرنه چرا تا الان نشده بودم ۷ماهه عقدم ت ۷ماهم رابطه داشتیم پس چرا اون موقع نشده بود حتما دلیلی داره

چی میگی برا خودت؟من میگم یه ماهه کارارو ردیف کن تو ک باز میگی ۴ ماه؟؟؟؟عزیزم ۴ ماهه عروسی بگیری درست ...

بابام راضی نمیشه چندبار بهش گفتیم میگ بعد رمضان

برا منم تا مراسم ۴ماهم میشه حالت تهو‌ نداشتی ب هیچکس نگفته بودی؟

به مامانم گفتم دیگه 

هوامو داشت 

تازشم سه ماه اول سخت تره معمولا

پیش مامانت باش از آشپزی و کار خونه راحتی بعدشم که دیگه حالت خوب بود میری خونه خودت شکمت بزرگه دیگه شوهرت نازکشه دیگه😂

بخدا الان اینقدر بچم برا بقیه عزیزه 

بابامم حتی میدونست ولی اینقدر الان بچه من عزیزه براش بقیه نوه هاش نیستن 

نگهش دار ابجی من یه سقط عمدی داشت بخدا الان بچه دار نمیشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺❤️
به مامانم گفتم دیگه  هوامو داشت  تازشم سه ماه اول سخت تره معمولا پیش مامانت باش از آشپز ...

خوشبحالت چه مامان خوبی مامان من میگ تا ننداختی نیا این خونه

استارتر من تاپیکای قبلیتو خوندم توکه توی تاپیکات همش نوشته بودی اقدام میکردی برای بارداری!!!!!!!

یا چندین جا پست گذاشته بودی ک دعا کنید مثبت باشه؟!

چرا الان حرف از سقط میزنی؟!

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
استارتر من تاپیکای قبلیتو خوندم توکه توی تاپیکات همش نوشته بودی اقدام میکردی برای بارداری!!!!!!! یا ...

اولش مامانم نمیدونس بعدشم چون رابطه محافظت نشده داشتم ولی حامله نمیشدم فک کردم نازام شوهرم میگف مشکل دارم ک حامله نمیشم الان ک اتفاق افتاده تازه میفهمم چقد سخته