2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 126 پست
اخه اولین عیدی پدربزرگمه تازه فوت کرده نمیشه تا بعد عید

برید سر خونه زندگی

بعد اردیبهشت مراسم بگیرید

دیگه باهم زندگی کردید مثلا

اون بچه شرعی قانونی شماست

گناه بزرگیه بخاطر حرف مردم بخوای قتل انجام بدی

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ایشالا دامنت سبز بشه ب همین زودیا نگران نباش گرمی زیاد بخور منم بعد اینک گرمی خوردم حامله شدم چون زی ...

خسته نباشی واقعا! تو عقدی، بچم نمیخواستی، رابطه محافظت نشده هم داشتی؟!!😅

وااا سرافکندگی چی؟؟من خودم عقد باردار شدم شب و روزم شده بود گریه 

شوهرم نذاشت بندازمش عروسی گرفتیم رفتیم خونه خودمون الان دخترم یکسال و دو ماهشه چقدرم برکت اومد به زندگیمون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺❤️

من عروس عمم باردار شد تو عقد ، هممون بهش تبریک گفتیم اون میخواست بندازه ولی شوهرش نذاشت ، روز عروسیش شش ماهه باردار بود ، الآنم پسرش پنج ماهه هست ، یکی هم میشناسم تو عقد باردار شد بچه اش سقط کرد الان چندین ساله باردار نمیشه ، اگر بندازی بخدا اهش چنان میگیرتت که روزی صد بار میگی خدایا غلط کردم ، چطور دلت میاد قلب بچه اتو که الان تشکیل شده خودت از کار بندازی واقعا چطوری میتونی اینکارو کنی،؟؟؟

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
من خیلی دارم اذیت میشم ی دیقه نیس ک گریه نکنم

دختر برادرشوهرم توعقد حامله بود همه هم میدونستیم رفتن خونه خودشون بعد سه ماه عروسی گرفتن😁😁😁  الان به دنیااومده ۸ ماهشه انگار نه انگار اصلاکسی چیزی نگفت اینجور خانواده روشن فکری هستیم 😅

تازه من عروسی یکی رفتم ماه ۸ بود شکم گنده تولباس عروس دیده میشد یکی نبود بگه اخه مگه مجبور بودی عروسی بگیری دستشو میگرفتن بلند میشد 😁😁😁😉

من عروس عمم باردار شد تو عقد ، هممون بهش تبریک گفتیم اون میخواست بندازه ولی شوهرش نذاشت ، روز عروسیش ...

انقد اذیت میشم ک کم‌ مونده دوتامونو باهم بکشم خودکشی کنم