2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 126 پست
شوهرم همینو میگ ولی میبینه من چقد گریه میکنم میگ هرجور دلت میخاد همون کارو کن

شوهر خوبی داره به خدا ،اگه بهت میگفت من آمادگی پدر شدن ندارم برو سقطش کن خوب بود ؟! یه بچه ننه ی بی غیرت و بی مسئولیت خوب بود که شوهرت بشه ؟

باز جای شکر داره از بین شما دوتا ، شوهرت این وسط غیرت و مسئولیت متوجه میشه ...

برای جهزیه اتم انقدر ناراحت نباش ،حالا کامل نباشه ،بعدا کاملش کنید ...

سقطش کنی این بدون یه نوری از زندگیت گرفته میشه ،یه خاک مردگی روی زندگیت پاشیده میشه که همش میگی چرا قلبم گرم نیست چرا حال زندگیم خوب نیست ....نکن ...گور بابای حرف مردم ،گور بابای جشن عروسی ....به خدا با اینا خوشبخت نمیشی ،بقیه از شماها بیشتر و بهتر مراسم گرفتن ،جهزیه بردن ،خرج کردن،الآن یا تو راه پله های دادگاه برای طلاقن یا طلاق عاطفی گرفتن.

مامانتم الآن داغه ....امان از این زنها که چشمشون فقط به همین مسخربازی های دنیاست .از طرف من بگو بهش عجب مادری هستی ! نوه ت رو بکشی که به چی برسی ؟! وایسی گناه کبیره انجام بدی بعد از کدوم خدا میخوای دختر و خوشبخت کنه ؟! به دختر آرامش بده ؟ نوه ی سالم بده ؟ 

ببخشید ولی واقعا عصبی شدم ،حالا شما جوونی ،احساساتت بیشتره،هول شدی یه چیزی میگی ولی مادرت که دیگه سنی ازش گذشته  چرا آخه این حرف رو زده !

شوهر خوبی داره به خدا ،اگه بهت میگفت من آمادگی پدر شدن ندارم برو سقطش کن خوب بود ؟! یه بچه ننه ی بی ...

وقتی بهش گفتم گف تا سقط نکردی پاتو نزار این خونه بعد با شوهرم گف تروخدا ببرید بندازیدش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقتی بهش گفتم گف تا سقط نکردی پاتو نزار این خونه بعد با شوهرم گف تروخدا ببرید بندازیدش

میفهممت مامانت آدم دهن بین و همیشه چشمش به دهن مردمه ک جی میگن چی نمیگن....مهم نیس بالاخره مادرته باید گذشت کنی اما خب سعی کن اونم بدون ناراحت کردن متقاعد کنی بگو شوهرم گفته ی بار دیگه مادرت همچین چیزی بگه طلاقت میدم و فلان مگه من بی غیرتم و اینا.....بگو اونم میخواد هم بخاطر شما هم من یه کاری کنه ک هم شما حسرت نکشید هم من! بگو این برنامه رو داره....البته قبلش با همسرت راجب تصمیمت صحبت کن

لباس عروس مامانشم میخاد انتخاب کنه

ای جااااااااااااااااان یه چی بپوش ک فضول خانم یا فضول آقامون اذیت نشه خخخخخخخ

ایشالا ک با تن سالم دل خوش لب خندون بری و تا سالیان سال کناز بچه و شوهرت خوشبخت شی گلم

میفهممت مامانت آدم دهن بین و همیشه چشمش به دهن مردمه ک جی میگن چی نمیگن....مهم نیس بالاخره مادرته با ...

بهش گفتم رفتیم دکتر گف بچه ای در کار نیس چون خاستیم نفهمه جنبه دونستن حقیقتو نداشت منم با دروغ قانعش کردم اروم گرف

بهش گفتم رفتیم دکتر گف بچه ای در کار نیس چون خاستیم نفهمه جنبه دونستن حقیقتو نداشت منم با دروغ قانعش ...

باشه مهم نباشه برات....بعدا حتی اگه فهمید حتی اگه بهت ف ح ش داد مهم نباشه چون موقع ازدواج مامانا اصولا باید یه بامبولی دربیارن سردختراشون.بعدش خودش آروم میگیره

این تا رنگ خون پریودو نبینه اروم نمیگیره

خب به دوستت بگو پریود شد نوار بهداشتیاشو بیاره تو کیسه برات یا خودت با یه چی یکم رنگ قرمز و قهوه ای قاطی بزن به نوار بنداز تو  سطل دستشویی....دیگه نمیره ک بوش کنه و فلان

خب به دوستت بگو پریود شد نوار بهداشتیاشو بیاره تو کیسه برات یا خودت با یه چی یکم رنگ قرمز و قهوه ای ...

ن خون مصنوعی میخام بزنم بهش این ادمی ک من میشناسم بوم میکنه