2777
2789
عزیزم دکتر زنان خوب تو مشهد کیو معرفی میکنی؟؟

میگن دکتر فاطمه وحید خیلی خوبه ولی من نرفتم پیشش من پیش دکتر پری برزگر رفتم خیلی هم راضی نبودم هر دفعه بهم میگفت تا یه سال بدون دارو تو اقدام باش اگه بعد‌ه ی سال حامله نشدی دارو میدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دکتر زنان خوب تو مشهد کیو معرفی میکنی؟؟

اگه واسه ناباروری میخوای بری دکتر برو مرکز ناباروری اونجا همه نوع آرمایش و سونو مینویسن قشنگ مشکل آدمو معلوم میکنن ما امسال بنایی کردیم بودجه ام به اونجا ها نمیکشه نرفتم  

اگه واسه ناباروری میخوای بری دکتر برو مرکز ناباروری اونجا همه نوع آرمایش و سونو مینویسن قشنگ مشکل آد ...

من کیست داشتم عمل کردم الان پیش دوتادکتر رفتم یکیش گفته تنبلی داری یکیش گفته مشکلی نداری😟ازمایش همسرم گفتن تحرکش کمه۲۷ هست هزار تا فکروخیال میکنم که خدایا نکنه واقعا تنبلی دارم چرا یکی میگه داری یکی میگه نداری اخه

منم پلی کیستیکم هک تنبلی تخمدان هم دیابتی ام دو سال اقدامم ولی انگار ن انگار 🥲🥲🥲کسی بوده با این شرایط باردار شده باشه😔😔😔

ماییم و نوای بینوایی....بسم ا... اگر حریف مایی❤❤