2777
2789
منم پریود نمیشم مگ اینک دوفاستون یا پروژسترون بخورم بدون دارو هر۳ماه ی بار پریود میشم

شما که پروژسترون استفاده کردین گرمتون نمیشده؟؟یا یکدفعگی دمای بدنتون بره بالا احساس گرما کنین؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پریود نمیشم مگ اینک دوفاستون یا پروژسترون بخورم بدون دارو هر۳ماه ی بار پریود میشم

منم بدون دارو پری نمیشم الان دو ماهه ویتاگنوس میخورم این ماه روز سی ام سیکلم پری شدم اینقد ذوق کردم که نگو 😂

شما که پروژسترون استفاده کردین گرمتون نمیشده؟؟یا یکدفعگی دمای بدنتون بره بالا احساس گرما کنین؟؟

من خیلیییی سرماییم گرمم ک نمیشد ولی احساس گرما تقریبا داشتم البته خیلیی کم

باز شما ی بچه رو داری خداروشکر خداحفظش کنه برات  چرا تنبلی گرفتید

نمیدونم از همون اول پریودم نامنظم بود بچه اولم‌ رو تو هیفده سالگی حامله شدم موقع زایمان پدرم در اومد سه روز درد کشیدم بعدش گفتم سنم کمه تا پنج شیش سال بچه نیارم الان بچم شیش سالشه یه ساله اقدام کردم نشد رفتم سونو گفت تنبلی داری 

من خیلیییی سرماییم گرمم ک نمیشد ولی احساس گرما تقریبا داشتم البته خیلیی کم

مرسی گلم جواب دادین انشالله بزودی هم شما هم هرکی انتظار میکشه صاحب فرزند بشه. منم تا یه هفته دیگه باید صبر کنم موعدم برسه خیلی سخته انتظار مخصوصا برا ماهایی که بچه نداریم وشاغلم نیستیم تازه منم تو شهر غریبم تنها خدارو دارم 😔

خوبه قرص ویتناگوس؟؟شما چ قرصایی مصرف میکنید ساکن کحایید

من مشهدم عزیزم اولا متفورمین مصرف کردم خیلی اذیتم میکرد دل و روده ام در میومد بعد رفتم دکتر ال دی داد سه ماه خوردم عادتم تنظیم شد دیگه نرفتم باز نامنطم شد رفتم دکتر دوفاستون داد اونم خوردم بازم نشد رفتم دارو گیاهی دو سه ماه مصرف کردم اونم تاثیر نکرد الان دو ماهه قرص ویتاگنوس میخورم ایندفعه سر سی روز عادت شدم

مرسی گلم جواب دادین انشالله بزودی هم شما هم هرکی انتظار میکشه صاحب فرزند بشه. منم تا یه هفته دیگه با ...

ارههه منممممم منم ن شغل دارم لیسانس روانشناسی دارم ولی بیکار تو خونه واقعاااا حوصلم سر می‌ره و کلی فکر.... منم از خونوادم دورم ی شهر دیگر اونا اصن دارم افسردگی میگیرم هم از دوستام دورم هم خونواده هم ن بچه ن شغل ن سرگرمی

ارههه منممممم منم ن شغل دارم لیسانس روانشناسی دارم ولی بیکار تو خونه واقعاااا حوصلم سر می‌ره و کلی ف ...

خداییش خیلی سخته لااقل توشهر غریب یدونه بچه داشته باشم از غریب بودن درمیام