2777
2789
عنوان

پیکرتراشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 61 پست

بعدم رفتم تو یه اتاق که منتظر باشم دکتر بیاد

بعد از یه ربع صدام زدن که بیا بریم اتاق عمل

یه ایت الکرسی خوندم و رو تخت درازکشیدم و مارو بردن اتاق عمل

اونجا دکتر بیهوشیم اومد چند تا سوال پرسید و رفت

دستاره دکتر اومد گفت اصلن استرس نداشته باش گفتم ندارم 😂

انقد فضایه اتاق عمل ارامش داشت استرس نداشتم

دکتر اومد و رفتیم تو یه اتاق و خط کشیایه لازم رو رو بدنه ما زد و منم گفتم دکتر تا حد امکان چربیا رو بردار

گفت همین کارو میکنم

بعدم رفتیم تو اتاق اصلی و دراز کشیدیم

شروع کردن به بانداژ پاهام و دکتره بیهوشی بالا سرم بود اصن چیزی نفهمیدم کی بیهوش شدم

وقتی بهوش اومدم تو ریکاوری  دیدم خون بهم وصل کردن و اولشه دوباره از هوش رفتم باز بهوش اومدم دیدم هنوز خونه وصله و اخراشه باز از هوش رفتم باز بهوش اومدم دیدم یکی داره تند تند گن تنم میکنه باز از هوش رفتم😂 بهوش اومدم دیدم تو بخشم به ساعت نگا کردم چشام درست نمیدید از خواهرم پرسیدم ساعت چنده گفت ساعته نه شب

من از ساعت دو رفتم اتاق عمل چهار ساعت عملم بود بقیش ریکاوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب اول پمپ درد داشتم هیچی نفهنیدم از درد

صب ساعتایه پنج صب پرستار اومد بلندم کنه تا نشستم زیرم پره خون شد ازون سوراخایه پشت زد بیرون که طبیعی بود

از تخت اومدم پایین تا جلو در رفتم که گفتم داره سرم گیج میشه که برم گردوند

اونشب اصلن دردی نداشتم

فردا ظهرم که مرخص شدم اصن درد نداشتم چون اثرات مورفین تو تنته

خونه که اومدم دردم فقط موقع بلند شدن و نشستن بود و رو کمرم حس میکردم یه تکه بتن گذاشتن خیای سفت و دردناک بود

سه روز فقط مسکن خوردم که قابل تحمل بود درد واسه

ولی به شدت صورتم لاغر شد نمیدونم چرا

البته ناراحت نیستم چون الان خیلی خوب شده

از هفته دوم خیلی بهتر شد از روزه دهم تونستم به پهلو بخابم چون همش طاق باز بودن کمرم خشک شده بود

در ضمن ترنسفرم داشتم ولی خیلی مراعات نکردم

ولی شکلشو از دست نداده و گرد و قشنگ سرجاشه

سلام عزیزم هستی؟؟ نتیجه عملت چطور بود؟! چربی هات کاااااامل‌ تخلیه شد؟ رد بخیه چطور؟! فرم‌بدن ...

سلام من از نتیجه عملم راضیم 

اره تقریبا همه رو خارج کرده 

رد بخیه بستگی به پوسته خودت و کرمایه بخیه ای که میزنی داره 

یکم بهتره ردش زمان باید داد 

فرم بدنمم عالی شده

تزریق چربی به باسن

سلام عزیزم الان ک تقریبا ۱۰ماه از ترنسفر ب باسنتون میگذره چربیا باسن از بین نرفته؟مث روزای اول هست یا حجم و فرمش تغییر کرده؟میشه لطفا بگین ک بعد عمل ابدو نسبت ب قبل حجم غذاتون کمتر شده یا نه مشکلی ندارین مثل همون قبل عمله و یا حتما باید رژیم سخت گرفت ممنون میشم جواب بدین

سلام عزیزم الان ک تقریبا ۱۰ماه از ترنسفر ب باسنتون میگذره چربیا باسن از بین نرفته؟مث روزای اول هست ی ...

تقریبا ۶۰ درصد چربی مونده 

حجم غذا کم میشه چون عضلات رو شکم دوخته میشه و نمیتونی بیشتر ازین بخوری

باید ورزش بکنی ولی نه سنگین من پیاده روی میکنم فقط 

باشگاه بخای بری باید ورزش سنگین نباشه که فشار بیاد 

از هفته دوم خیلی بهتر شد از روزه دهم تونستم به پهلو بخابم چون همش طاق باز بودن کمرم خشک شده بوددر ضم ...

سلام دوست عزیز.هرچند خیلی از تاپیک گذشته ولی ممنون میشم سوالمو جواب بدین

برای خابیدن و نشستن بعد عمل اذیت نبودین؟ بخاطر شکم باید به پشت خابید ولی بخاطر تزریق روی باسن هن نمیشه خابید حتما درد باسن هم کم نبوده پس چیکار میکردین؟