2777
2789
عنوان

دختر سرکش

188 بازدید | 14 پست

یکی از اقواممون که پسره از همه جهات سر عاشق دختر خالش بود حتی به خواهرشم می گه برید خواستگاریش خواهره مخالف و از دختره پنهون می کنه دوست صمیمی بودن و از قضا

دختره عاشق یه ادم می شه که هیچی نداشت حتی حمایت خانواده دانشجو بود و خانواده دختره دوستاش و.. التماس بابا اینو بی خیال شو ولی دختره پای انتخابش می مونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی پسر خاله اش می یاد اعتراف می کنه من تو رو خیلی وقته زیر نظر دارم اگه از خالت بوت می یاد می ریم شهر دیگه و.. خلاصه التماس و گریه ولی دختره می گه به صلاح هر دو مونه

پسر شکست تو عشق می خوره ولی هر روز پیشرفت در حدی که الان یه بیزینس موفق داره و زن دوتا دختر ولی اون دختره هر چقدرمی گذره می فهمه اشتباه کرده و الان خرج یه خانواده رو تنهایی می ده چون ادم اشتباهی انتخاب کردهولی از پشیمونی حرفی نمی تونه بزنه

من خودم همیشه کلی کتاب می خوندم و.. متقعد بود عشق عاشقی تو کتابه واقعا هم همینطوره بهتره چشمامون باز عقلمون کار بندازیم تا روزگار بهمون بفهمونه بعضی اشتباه ها هم غرورت هم جونیت و.. رو نابود می کنه

پسر شکست تو عشق می خوره ولی هر روز پیشرفت در حدی که الان یه بیزینس موفق داره و زن دوتا دختر ولی اون ...

دیگە چە میشە کرد

اینا قسمتشون همدیگە نبودە ،دخترە دوسش نداشتە ازکجا بدونە این میشە زندگیش

دیگە چە میشە کرداینا قسمتشون همدیگە نبودە ،دخترە دوسش نداشتە ازکجا بدونە این میشە زندگیش

از اول معلوم بود پسره هیچی نداشت خیلی رویایی بود از هیچ همه چی بسازه حتی جنم هم نداشت

دیگه شانس اون دختر بوده طفلی البته شاید با پسرخاله هم ازدواج میکرد پسره اینطور پیشرفت نمیکرد نمیشه گ ...

ولی حداقل ها رو داشت هر دو باهوش حتی دختره با زن بودنش داره جور شوهرشو می کشه خانواده شونو می چرخونه

ولی حداقل ها رو داشت هر دو باهوش حتی دختره با زن بودنش داره جور شوهرشو می کشه خانواده شونو می چرخونه

قسمت آدمهاست دیگه عزیزم و نمیشه عوضش کرد

ضمن اینکه آدم واقعا از یه ساعت دیگه خودش هم خبر نداره