2777
2789
عنوان

پیکرتراشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته اول سه روزش درد داشتم خیلی اونم موقع بلند شدن عمله سنگینیه ولی بعدش دردات فراموش میشه و یه اند ...

کدوم بیمارستان وپیش کدوم دکتر رفتی میشه شماره تلفن وادرسش رو بدی ناجوربهش احتیاج دارم

کدوم بیمارستان وپیش کدوم دکتر رفتی میشه شماره تلفن وادرسش رو بدی ناجوربهش احتیاج دارم

هادی کهرم 

گوگل بزنی میاد بالا 

بیمارستانم امام سجاد بودم 

بیمارستانش تمیز و ساکت بود 

لینک گروه میزارم بیایین از تجربیاتشون استفاده کنید

اینجا جای این تاپیک خالیه ..اگه لطف کنید تجربتونوشیرکنید خیلی خوبه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
چشم حتما میزارم دوسته عزیز

ممنون مهربون 😘🤗

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
ممنون مهربون 😘🤗

من اومدم تجربه خودمو از عملم براتون بزارم
من اسفند رفتم واسه مشاوره البته چند جا رفتم ولی خب قیمت بالا بودن و تنها دکتری که به بودجم میخورد ایشون بودن
بیعانه دادم که با قیمت همون سال عمل شم ولی خب بیمارستان بیشتر شد بعد از عید یکم برام
خلاصه استرس نداشتم چون تو گروهی بودم که بیشترشون یا عمل کرده بودن یا اونام میخاستن عمل کنن
چندتایی هم که باهمین دکتر عمل کرده بودن رو دیدم و باهاشونم حرف زدم که راضی بودن
دکتره با احتیاطی بودن و خداروشکر زیبا جویانش مشکله خاصی نداشتن تو مطبم با چندتایی که عمل کرده بودن حرف زدم اونام راضی بودن
عملم ۱۴ ام فروردین بود 😍
سعی میکردم زیاد جایی نرم که مریض نشم نمیخاستم عقب بیوفته عملم

خلاصه روزه موعود رسید و من رفتم

البته شبه قبلش منشی دکتر گفتن صب دکتر نمیاد یه صبونه سبک بخور ساعتایه دوازده بیا بیمارستان

منم چند لقمه خوردم و ساعت یازده رفتم بیمارستان و کارایه بستری رو کردم

رفتم تو یه اتاق و انژوکت رو وصل کردن و سوال جواب که چی مصرف میکنی قرص و ازین چیزا

با خواهرمم چند عکس گرفتم که یادگاری داشته باشم😍