2777
2789
عنوان

پیکرتراشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2877 بازدید | 64 پست
سلام دوست عزیز.هرچند خیلی از تاپیک گذشته ولی ممنون میشم سوالمو جواب بدینبرای خابیدن و نشستن بعد عمل ...

سلام باید به حالت نود درجه بخابی و زیره پاهات یه چیزی بزاری و اینکه زیره باسن هم پالشتکه دوناتی من میزاشتم 

یه هفته اول واسه باسن رعایت کردم ولی واسه هفته دومزیاد نمیزاشتم زیرم 

“سلام دوستای گلم، منم خیلی وقت پیش دنبال دکتر خوب برای عمل ابدومینوپلاستی بودم. یه مدت فقط تحقیق می‌کردم و کلی استرس داشتم 😅 تا اینکه با تیم جراح بیوتی هماهنگ شدم. راستش اولش فکر می‌کردم چون کم‌خونی دارم، شاید عمل سخت بشه اما همه چی خیلی خوب پیش رفت. بعد عمل هم خودشون زنگ زدن و پیگیری کردن که مراقبت‌ها رو انجام بدم. الان خیلی راضیم و شکمم واقعا صاف‌تر شده. گفتم بیام تجربه‌مو بگم شاید به یکی کمک کنه ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چربی ترنسفر باسن شما مونده

من باسنم فلت .از طرفی عمل لیپو برام خیلی سنگین توانایی جسمی ندارم .هیچ کس ندارم ازم بعدش مواظبت کنه

شوهرم هست ولی مرد این عمل هم سنگین

یبارم ژل زدم ولی نتیجه دلخواه نگرفتم

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

عزیزم چربی ترنسفر باسن شما مونده من باسنم فلت .از طرفی عمل لیپو برام خیلی سنگین توانایی جسمی ندارم . ...

سلام عزیزم

۴۰ درصدش جذب شد

چربی خیلی بهتر از فیلره

برایه بلند کردنت اینا شوهرت خوبه ولی یه نفرو لازم داری که برات پخت و پز کنه

سلام عزیزم ۴۰ درصدش جذب شد چربی خیلی بهتر از فیلره برایه بلند کردنت اینا شوهرت خوبه ولی یه نفرو لازم ...

مرسی گلم 🙂

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂