2821
2789
عنوان

دم کردن چای

1211 بازدید | 28 پست

بچه ها شما چند پیمانه چای میریزین وچطوری دم میکنین چون من چن تا روش دم کردن چای دیدم.من ۶ پیمانه چای میریزم ولی باز اونقدر پررنگ ک باید باشه نیس.قشنگ میذارم دم بیاد

چاییت چیه خب؟من سه پیمونه شیر خشک میریزم

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

کیسه ای بنداز

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من چای گیلان سه تا چای خارجی دوتا خیلیم خوب و پررنگ میشه

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

چای ایرانی اگه میریزی دیر دم هست و کم رنگ میده . به ازای هر نفر یک پیمانه باید بریزی 

حداقل یکربع هم صبر کنی دم بکشه

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

۶ تا ؟ چه خبره

من ۲تا قاشق چای‌خوری سرخالی میریزم

با چی درست میکنی ؟ احیانا از این چای‌ساز ها که کنار هم هستن، نیست ؟

‌         ܩߺࡅ߳ܫܤܒ‌ܩܢ ࡅ߲ܤ                                           ܒ‌ܦ‌ࡄߺتߺܙ ܒ‌ࡆܝࡄ݅ߺߺتߺࡍ߭‍ߺࡄ݅ߺࡍ            ♥️ 

۶تااااا چ خبره معتادی مگه 🫤

دو سه تا حل میزارم بیست دیقه ای دم میکشه با حدود نصف استکان ابجوش 

بعد روش یک و نیم قاشق چایخوری چای خشک 

چای خشکم گاهی تو صافی چای میشورم یعنی اب میگیرم روش بعد میریزم تو قوری یکی دوتام غنچه گل محمدی 

موقع ریختن هم تو استکان یدونه غنچه و ی برش لیمو خشک 

نوشینه 

مارک چاییت خوب نیست

علتش اینه

چای احمد 

چای محمود

و چای سوفیا 

خیلی خوبن من خیلی راضیم

‌         ܩߺࡅ߳ܫܤܒ‌ܩܢ ࡅ߲ܤ                                           ܒ‌ܦ‌ࡄߺتߺܙ ܒ‌ࡆܝࡄ݅ߺߺتߺࡍ߭‍ߺࡄ݅ߺࡍ            ♥️ 
۶ تا ؟ چه خبره من ۲تا قاشق چای‌خوری سرخالی میریزم با چی درست میکنی ؟ احیانا از این چای‌ساز ها ک ...

ن من وای ساز قبول ندارم . شاید قوریمو باید عوض کنم؟ حس میکنم قوری استیل بهتر دم میاره چای رو 

یاخدا ۶تااااا چ خبره

من یه پیمونه برا خودم و شوهرم دم میدم

آب ک جوش اومد زیرشو خاموش میکنم یکم صبر میکنم

بعد قوریمو همیشه تمیز میسابم جرم و اینا نگیره. گل محمدی هل یا دارچین میندازم و زیرشو روشن میکنم باشعله خیلی ملایم  چای و دم میدم ۵؛۶دیقه.زیرشو خاموش میکنم قبل سرو چن دیقه بمونه بعد میریزم.عالی میشه خوش عطر و طعم 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...