2821
2789
عنوان

دم کردن چای

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 28 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ن من وای ساز قبول ندارم . شاید قوریمو باید عوض کنم؟ حس میکنم قوری استیل بهتر دم میاره چای رو 

نه به خاطر قوری نیست

من تو قوری چینی و قوری پیرکس درست میکنم خوب میشه

علتش همون چاییت هست که ایرانیه

چای خارجی بگیر 

‌         ܩߺࡅ߳ܫܤܒ‌ܩܢ ࡅ߲ܤ                                           ܒ‌ܦ‌ࡄߺتߺܙ ܒ‌ࡆܝࡄ݅ߺߺتߺࡍ߭‍ߺࡄ݅ߺࡍ            ♥️ 
یاخدا ۶تااااا چ خبره من یه پیمونه برا خودم و شوهرم دم میدم آب ک جوش اومد زیرشو خاموش میکنم یکم صبر ...

منم دقیقا همین کارو میکنم اما نمیدونم چرا نمیشه

چای سوفیا بخر من یه پیمونه میریزم هم خوش عطر هم خوش رنگ 

آره خداییش منم تازگی گرفتم خیلی عالیه 

‌         ܩߺࡅ߳ܫܤܒ‌ܩܢ ࡅ߲ܤ                                           ܒ‌ܦ‌ࡄߺتߺܙ ܒ‌ࡆܝࡄ݅ߺߺتߺࡍ߭‍ߺࡄ݅ߺࡍ            ♥️ 
منم دقیقا همین کارو میکنم اما نمیدونم چرا نمیشه

من چای گلستان مصرف میکنم عالیه

ی چای باروتی شهرزاد هم گرفتم خیلی خوبه . گاهی ی ذره میریزم ازین دوتا رو قاطی دم میدم خیلی خوشرنگتر میشه

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
عالیه به نظرم به صرفه هم هست من تا دوماه دارم من رنگ آبیش و میگیرم 

چای باروتی شهرزاد هم خیلی ب صرفه هست 

قیمتشم خیلی پایینه 

من وقتی مهمون زیاد دارم گلستان و این باروتی رو قاطی دم میدم 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

با سلام بهترین های چای ایرانی که حنی از نظر کیفیت با هر نوع چای خارجی رقابت میکنه را میتونید در این سایت پیدا کنید و قبل از خرید نظرات مصرف کنندگان را ملاحظه بفرمایید. مشابه چای احمد، محمود، کوثر، صداقت، باروتی، کله مورچه ای و.... این سایت چای بی کیفیت نداره. چای سایار را چستجو کنید در سایت باسلام. چای سایار.چای سایار.چای سایار.چای سایار.چای سایار.چای سایار.چای سایار.09379866291