طنازیم مدیر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7561 عنوان پوست شیر | مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 39 پست بیاین باهم حدس بزنیم چی میشه من میگم کار رضا پروانه اس احتمالا یه چیزی بوده تو گذشته شون میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره 1401/11/04 | 14:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7240 وای 😹😹😹😹 😂کلا طرز فکرم از زندگی بهم میریزه😂 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
73golijan عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 4062 من ی فیلم خارجی دیدم یکی از شخصیتاشو خیلی دوس داشتم از شانس گندم مرد باورتوننمیشه تا ۳ ماه افسردگی گرفتم فیلم و نگا میکردم و گریه میکردم امروز ی تیکه شو دیدم تو نت گفتم چقد بدبختم من چرا اخه خودمو کشتم اونموقع این فقط ی فیلمه 💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7240 میبینی زنش چجوری قربون صدقش میره وااای یعنی زن شوهر عالین 😂مخصوصا لون قسمت که رفت تاتو زد😂😂😂 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
طنازیم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7561 من ی فیلم خارجی دیدم یکی از شخصیتاشو خیلی دوس داشتم از شانس گندم مرد باورتوننمیشه تا ۳ ماه افسردگی ... تو دیگه خیلی میری تو نخ کار میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
yzz20 عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 7187 نه بابا دختره رو دوس داشت بزرگش کرده بود چرا باید این کارو کنه تا بعد از مزگش خبر نداشت بدبخت که رفت ... عزیزم خب وانمود میکرد خبر نداره چراشو دقیق نمیدونم حتی فکر میکنم اون باعث زندان رفتنش شد اصلا رفتارش بعد از مرگ دختره خیلی عجیب بود به نظر من کاسه ای زیر نیم کاسش خدایا شکرت
طنازیم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7561 وااای یعنی زن شوهر عالین 😂مخصوصا لون قسمت که رفت تاتو زد😂😂😂 وای من مرده بودم رفته پیش یه تتو کار حرفه ای میگه دو هفته پیش تتو کردم با چه عشقی ام میگفت شششوهرمه میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
لی_لا_مامان_آینده عضویت: 1391/06/05 تعداد پست: 13893 عزیزم خب وانمود میکرد خبر نداره چراشو دقیق نمیدونم حتی فکر میکنم اون باعث زندان رفتنش شد اص ... چرا انقدر پیگیر همه ادما رو پیدا می کنه پس ؟ گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
naziii80 عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 4448 تو گوشی از چه سایتی باید ببینم؟تا قسمت ۳تو به نام ایران دیدم بقیه ش نیس خدایا شکرت❣
73golijan عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 4062 😂کلا طرز فکرم از زندگی بهم میریزه😂 مث من غرق فیلممیشی😂 💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔
آرا_ara عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 4299 من میگم اون صمدم پروانه اجیر کرده عجب🤔 گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود این نیز بگذرد...
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7240 وای من مرده بودم رفته پیش یه تتو کار حرفه ای میگه دو هفته پیش تتو کردم با چه عشقی ام میگفت شش ... 😂😂😂😂😂اره بعد اون صحنه که رضا اومد فحش داد به دختره خیلی باحال بود😂 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
yzz20 عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 7187 چرا انقدر پیگیر همه ادما رو پیدا می کنه پس ؟ کی چرا پیگیر هست ؟ من میگم کار ناپدری خدایا شکرت
طنازیم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7561 عزیزم خب وانمود میکرد خبر نداره چراشو دقیق نمیدونم حتی فکر میکنم اون باعث زندان رفتنش شد اص ... دعا میکنم خدا یه نی نی صحیح و سلامت بزاره تو دامنت عزیزم. راستم میگی منم همش اوایل جیب بود برام چجوری دلش اومد زنشو ول کنه تو خیابون همه چی رو ازش بگیره واسه اینکه دروغ گفته میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
لی_لا_مامان_آینده عضویت: 1391/06/05 تعداد پست: 13893 کی چرا پیگیر هست ؟ من میگم کار ناپدری رضا همه ادمای داستان رو اون پیدا می کنه برا نعیم گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7240 مث من غرق فیلممیشی😂 هااا والا 😂😂😂اصن دلم میخواد همه فیلم ها به خوبی وخوشی تموم بشه وگرنه تا چند وقت تو مخه 😂یکم کم دارم 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃