2777
2789
عنوان

پوست شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 39 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دعا میکنم خدا یه نی نی صحیح و سلامت بزاره تو دامنت عزیزم.  راستم میگی منم همش اوایل جیب بود بر ...

ممنون عزیزم انشالله 

انشالله شما هم به حاجتت برسی 

اره رفتاراش واقعا طبیعی نبود ب نظرم نقشه پشت همه این قضایا بوده تا این خانواده رو بدبخت کنه

خدایا شکرت
رضا  همه ادمای داستان رو اون پیدا می کنه برا نعیم

اره اگه رضا رضا نبود که نعیم نمیدونست باید چیکار کنه همه جا اشنا داشت

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
نه بابا دختره رو دوس داشت بزرگش کرده بود چرا باید این کارو کنه تا بعد از مزگش خبر نداشت بدبخت که رفت ...

من میگم اون اجیر کرده بوده ک دختررو بدزدن (از سرحسادت ک بابای واقعیش برگشته و دروغهای زنش) 

اونام بهش تجاوز کردن و کشتن

البته همش حدسه

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️
گفت اسگول      

اره همونجا 😂

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
هااا والا 😂😂😂اصن دلم میخواد همه فیلم ها به خوبی وخوشی تموم بشه وگرنه تا چند وقت تو مخه 😂یکم کم د ...

دور از جون😂 فیلم وایکینگ ها رو حتما نگا کن تا آخر فیلم همشون میمیرن همشووووون یعنی باورت نمیشه من دیگ نکشیدم نتونستم ادامه بدم😂

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔
دور از جون😂 فیلم وایکینگ ها رو حتما نگا کن تا آخر فیلم همشون میمیرن همشووووون یعنی باورت نمیشه من د ...

ای جان چه بامزه ای

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
دور از جون😂 فیلم وایکینگ ها رو حتما نگا کن تا آخر فیلم همشون میمیرن همشووووون یعنی باورت نمیشه من د ...

😂😂😂😂😂😂وااای خداخفت نکنه

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃