طنازیم مدیر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7561 عنوان پوست شیر | مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 39 پست بیاین باهم حدس بزنیم چی میشه من میگم کار رضا پروانه اس احتمالا یه چیزی بوده تو گذشته شون میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره 1401/11/04 | 14:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
73golijan عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 4062 تو دیگه خیلی میری تو نخ کار خیلی زیادی احساسی برخورد میکنم😹 💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔
طنازیم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7561 😂😂😂😂😂اره بعد اون صحنه که رضا اومد فحش داد به دختره خیلی باحال بود😂 گفت اسگول میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
yzz20 عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 7186 دعا میکنم خدا یه نی نی صحیح و سلامت بزاره تو دامنت عزیزم. راستم میگی منم همش اوایل جیب بود بر ... ممنون عزیزم انشالله انشالله شما هم به حاجتت برسی اره رفتاراش واقعا طبیعی نبود ب نظرم نقشه پشت همه این قضایا بوده تا این خانواده رو بدبخت کنه خدایا شکرت
طنازیم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7561 رضا همه ادمای داستان رو اون پیدا می کنه برا نعیم اره اگه رضا رضا نبود که نعیم نمیدونست باید چیکار کنه همه جا اشنا داشت میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
تسنیم_67 عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 1861 نه بابا دختره رو دوس داشت بزرگش کرده بود چرا باید این کارو کنه تا بعد از مزگش خبر نداشت بدبخت که رفت ... من میگم اون اجیر کرده بوده ک دختررو بدزدن (از سرحسادت ک بابای واقعیش برگشته و دروغهای زنش) اونام بهش تجاوز کردن و کشتنالبته همش حدسه مراقب اشتباهاتون باشید، آدما همیشہ بخشنده نیستن🖤..!️
yzz20 عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 7186 رضا همه ادمای داستان رو اون پیدا می کنه برا نعیم نه عزیزم من نمیگم کار رضا هست اتفاقا اصلا کار رضا نیست کار ناپدری هست خدایا شکرت
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7240 گفت اسگول اره همونجا 😂 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
73golijan عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 4062 هااا والا 😂😂😂اصن دلم میخواد همه فیلم ها به خوبی وخوشی تموم بشه وگرنه تا چند وقت تو مخه 😂یکم کم د ... دور از جون😂 فیلم وایکینگ ها رو حتما نگا کن تا آخر فیلم همشون میمیرن همشووووون یعنی باورت نمیشه من دیگ نکشیدم نتونستم ادامه بدم😂 💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔
طنازیم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7561 دور از جون😂 فیلم وایکینگ ها رو حتما نگا کن تا آخر فیلم همشون میمیرن همشووووون یعنی باورت نمیشه من د ... ای جان چه بامزه ای میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7240 دور از جون😂 فیلم وایکینگ ها رو حتما نگا کن تا آخر فیلم همشون میمیرن همشووووون یعنی باورت نمیشه من د ... 😂😂😂😂😂😂وااای خداخفت نکنه 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃