2777
2789
عنوان

پوست شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 39 پست
وای 😹😹😹😹

😂کلا طرز فکرم از زندگی بهم میریزه😂

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

من ی فیلم خارجی دیدم یکی از شخصیتاشو خیلی دوس داشتم از شانس گندم مرد باورتون‌نمیشه تا ۳ ماه افسردگی گرفتم فیلم و نگا میکردم و گریه میکردم امروز ی تیکه شو دیدم تو نت گفتم چقد بدبختم من چرا اخه خودمو کشتم اونموقع این فقط ی فیلمه

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میبینی زنش چجوری قربون صدقش میره 

وااای یعنی زن شوهر عالین 😂مخصوصا لون قسمت که رفت تاتو زد😂😂😂

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
من ی فیلم خارجی دیدم یکی از شخصیتاشو خیلی دوس داشتم از شانس گندم مرد باورتون‌نمیشه تا ۳ ماه افسردگی ...

تو دیگه خیلی میری تو نخ کار

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
نه بابا دختره رو دوس داشت بزرگش کرده بود چرا باید این کارو کنه تا بعد از مزگش خبر نداشت بدبخت که رفت ...

عزیزم خب وانمود می‌کرد خبر نداره چراشو دقیق نمی‌دونم حتی فکر میکنم اون باعث زندان رفتنش شد 

اصلا رفتارش بعد از مرگ دختره خیلی عجیب بود به نظر من کاسه ای زیر نیم کاسش

خدایا شکرت
وااای یعنی زن شوهر عالین 😂مخصوصا لون قسمت که رفت تاتو زد😂😂😂

وای من مرده بودم رفته پیش یه تتو کار حرفه ای میگه دو هفته پیش تتو کردم 

با چه عشقی ام میگفت شششوهرمه

عزیزم خب وانمود می‌کرد خبر نداره چراشو دقیق نمی‌دونم حتی فکر میکنم اون باعث زندان رفتنش شد  اص ...

چرا انقدر پیگیر همه ادما رو پیدا می کنه پس ؟

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
من میگم اون صمدم پروانه اجیر کرده

عجب🤔

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
وای من مرده بودم رفته پیش یه تتو کار حرفه ای میگه دو هفته پیش تتو کردم  با چه عشقی ام میگفت شش ...

😂😂😂😂😂اره 

بعد اون صحنه که رضا اومد فحش داد به دختره خیلی باحال بود😂

عزیزم خب وانمود می‌کرد خبر نداره چراشو دقیق نمی‌دونم حتی فکر میکنم اون باعث زندان رفتنش شد  اص ...

دعا میکنم خدا یه نی نی صحیح و سلامت بزاره تو دامنت عزیزم. 

راستم میگی منم همش اوایل جیب بود برام چجوری دلش اومد زنشو ول کنه تو خیابون همه چی رو ازش بگیره واسه اینکه دروغ گفته 

مث من غرق فیلم‌میشی😂

هااا والا 😂😂😂اصن دلم میخواد همه فیلم ها به خوبی وخوشی تموم بشه وگرنه تا چند وقت تو مخه 😂یکم کم دارم