2777
2789
عنوان

سلیاک

| مشاهده متن کامل بحث + 2083 بازدید | 102 پست
این دفعه عددش چند بود

والا عددشو نفهمیدم شوهرم مستقیم فرستاده بود برای برادرم اونم گفت طبیعیه بعدشم فرستادیم برای دکتر که بعد دو هفته بالاخره جواب داد گفت طبیعیه حالا قراره ببرم پیش دکتر علیمددی خودش گفت یه ماه دیگه بیارش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب شکر خدا. خوشحال شدم برات اومده پایین🥰🥰

ممنونم باورت میشه خودم دوماه بود که حالم خیلی بد بود آخه دکتر قبلی گفته بود آندوسکوپی همسرم قبول نمی‌کرد دیگه آخر گفت یه دکتر دیگه ببریم اگه اونم گفت آندو می‌بریم ولی خب دکتر علیمددی دوباره آزمایش نوشت

خوب شکر خدا بهت میگه 3ماه یا6ماه یا1سال دیگه مجدد تکرار کن اگر باز منفی باشه میگه کلا بیخیال شو به من گفته محض اطمینان 1سال دیگه باز تکرار کن از فکرشم عصبی میشم

ممنونم باورت میشه خودم دوماه بود که حالم خیلی بد بود آخه دکتر قبلی گفته بود آندوسکوپی همسرم قبول نمی ...

مددی با اولین ازمایش اندوسکوپی نمیکنه همیشه دوبار ازمایش میگیره چون به من گفت ممکنه که بیاد پایین تی تی جی به خاطر خیلی چیزا بالا میره اولینش حساسیت غذایی هست

مددی با اولین ازمایش اندوسکوپی نمیکنه همیشه دوبار ازمایش میگیره چون به من گفت ممکنه که بیاد پایین تی ...

خدا خیرش بده والا الکی بچه ها رو آندوسکوپی نمیکنه

دکتر قبلی پسرم ایمان زاده بود اکثرا آندوسکوپی میکنه

خدا خیرش بده والا الکی بچه ها رو آندوسکوپی نمیکنهدکتر قبلی پسرم ایمان زاده بود اکثرا آندوسکوپی میکنه

نه خدایی من ازش خیلی راضی ام دکتر خوب اصلا مطب نمیاد اندوسکوپی کنه یا دم دوستگاه بزاره مطب خودت میدونی که اندوسکوپی تو مطب چقد هزینه داره وای ایمان زاده اگر اشتباه نکن خودش تو مطب انجام میده یه مادره میگفت پدر پسرمو دراورد هرماه اندوسکوپی میکرد نمیفهمید چشه اخر بردم جای دیگه دکتر گفت مشخص این بچه الرژیی هست چرا اندوسکوپی الکی کرده 

نه خدایی من ازش خیلی راضی ام دکتر خوب اصلا مطب نمیاد اندوسکوپی کنه یا دم دوستگاه بزاره مطب خودت میدو ...

آره اکثرا آندوسکوپی میکنه تو مطبشم انجام میده هزینه ام دو ونیم میگیره میگه اگه میخوای با بیهوشی انجام بشه باید بیای بیمارستان پارس