2777
2789
عنوان

سلیاک

| مشاهده متن کامل بحث + 2082 بازدید | 102 پست
آره اکثرا آندوسکوپی میکنه تو مطبشم انجام میده هزینه ام دو ونیم میگیره میگه اگه میخوای با بیهوشی انجا ...

اره شنیدم من بیمارستان مرکز طبی کودکان برای پسرم اندوسکوپی انجام دادم همش تی تی جی متبت بود ولی پاتولوژی منفی دکتر مددی گفتن درست میشه که اخر سر تی تی ی پسرم اومد پایین

اره شنیدم من بیمارستان مرکز طبی کودکان برای پسرم اندوسکوپی انجام دادم همش تی تی جی متبت بود ولی پاتو ...

ان شاءالله خدا به شما سلامتی بده و بچتون براتون حفظ کنه ممنونم که این مدت جوابمو دادید و احوالپرسمون بودید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله خدا به شما سلامتی بده و بچتون براتون حفظ کنه ممنونم که این مدت جوابمو دادید و احوالپرسمون ...

ممنونم عزیزم خدا به شما و پسرتون تن سالم بده خواهش میکنم منم ممنونم از شما 🥰🥰🥰

ممنونم عزیزم خدا به شما و پسرتون تن سالم بده خواهش میکنم منم ممنونم از شما 🥰🥰🥰

سلام روز بخیر ی سوال داشتم من دخترم دکتر غدد براش ازمایش هورمون رشد نوشته بود تو ازمایشش ی ازمایش تی تی جی بود که 42 بود ایا شما اطلاعاتی دارید ایا امکان خطای تی تی جی هست؟ چون دختر من اصلا علایمی از حساسیت به نونو و ماکارنی و اینجور چیزا نداره

سلام روز بخیر ی سوال داشتم من دخترم دکتر غدد براش ازمایش هورمون رشد نوشته بود تو ازمایشش ی ازمایش تی ...

سلام عزیزم دکترتون مجدد باید ازمایش چک کنه اگر خدایی نکرده بالا بود باید اندوسکوپی بشه من پسرم تی تی جی متبت داشت ولی اندوسکوپی همیشه منفی بود... اخرین بار اردیبهشت امسال از دادم تی تی جی پایین اومده بود عددش 5شده بود مهم اندوسکوپی وپاتولوژی هست دکتر بهم گفتن که نتیجه قطعی با اندوسکوپی مشخص میشه خیلی چیزا تی تی جی رو بالا میبره متل الرژی یا حساسیت غذایی.... ودر اخر اینکه برای تشخیص سلیاک حتما نباید علامت داشته باشی گاهی بدون علامت هست ولی ممکنه که سلیاک داشته باشی در کل توکل به خدا با نظر دکترش پیش برین من دکتر علی مددی معرفی میکنم بهت که اول کاری با یه ازمایش تایید سلیاک نمیکنن تا مطمعن نشن رژیم شروع نمیکنن

سلام عزیزم دکترتون مجدد باید ازمایش چک کنه اگر خدایی نکرده بالا بود باید اندوسکوپی بشه من پسرم تی تی ...

خوندم شرایط پسر شمارو دختر من به جز توقف رشد علایم دیگری نداره البته دختر منم الرژی داره مثلا ابریزش بینی و عطسه تو بعضی از فصلها چند بار هم زیر چشمم ورم میکرد که ازمایش دادیم دکتر گفت حساسیته اما این دفعه که برای هوورمون رشد از دادیم تی تی جی بالا بود اما من از ی دکتر گوارش مشاوره گرفتم گفتم الرژی میتونه تی تی جی را ببره بالا و خطا بزنه ایشان رد کرد اما شما میفرمایید دکتر شما گفته الرزی میتونه تی تی چی را بالا ببره 

خوندم شرایط پسر شمارو دختر من به جز توقف رشد علایم دیگری نداره البته دختر منم الرژی داره مثلا ابریزش ...

سلام عزیزم 

ببین عزیز حساسیت غذایی الرژیی میتونه روی نتیجه تی تی جی تا تیر بزاره پسرمن یهو الرژیش عود کرد تا 4سالگی اصلا ما نمیدونستیم الرژیی داره یهو اخرش بدن گرفت... اخرش چشم.. زبون... دلدرد... یبوست... البته یبوست از 3سالگی داشت افتضاح بهم ریخت دکتر مددی ازمایش نوشت حتی چند مورد که سلیاک رو تایید کنه باز منفی بود ولی تی تی جی متبت بود قد وزن پسرمن روی رنج نرمال بود... دکتر گفتن دوباره تکرار کن دفعه اول 45بود دوبار تکرار کرد 1ماه بعد 162شده بود اندوسکوپی کردن جواب پاتولوژی اومدسلیاک رد شد دوبارع 6ماه بعد باز همین علایم که اول گفتم داشت از دادیم باز تی تی جی بالا بود این بار 90بود باز دوباره اندوسکوپی جوابش اومد باز سلیاک منفی بود سری اخر 7یا 8ماه بعد من دوباره تکرار کردم اینسری 5شده بود علائم حساسیت داره ولی نسبت به قبل کمتر شده ازمایش الرژیی دادم به گرد وغیار و کپک و سوسک حساسیت شدید داشت ولی چون دلدرد هم میشد دکتر گفتن غذایی هم داره ولی انقد الرژیی پیچیدس تو ازمایش خیلی چیرا نشون داده نمیشه

پسر شما چه علایمی داشت که دکتر براش ازمایشش تی تی جی نوشت؟

دلدرد. استفراغ. خارش گلو. بدن. چشم. زبون. از زندی ساقط شده بودیم الان اگر سیتیریزین مونته لوکاست ندم بهم میریزه

نه ما یکدفعه دیروز اندوسکوپی دادیم جوابش هفته دیگه میاد شما کارتون به کجا رسید؟

انشالله که جوابش خوبه... به منم بگو... والا من تا حالا 3بار اندوسکوپی دادم منفی بود اخرین بارم که ازمایش دادم تی تی جی منفی بود ولی میخام ابان ماه دوباره تکرار کنم اگر منفی بود کلا دیگه میزارم کنار تکرارش نمیکنم