2777
2789
عنوان

سلیاک

| مشاهده متن کامل بحث + 2082 بازدید | 102 پست
واینکه ببر پیش دکتر حسین علی مددی بیمارستان مرکز طبی روبروی بیمارستانم مطب داره خیلی محتاطه راجع به ...

اتفاقا پیش همین دکتر بردم رفتم مطب بیمارستان که دیر به دیر وقت میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا پیش همین دکتر بردم رفتم مطب بیمارستان که دیر به دیر وقت میده

عه دکتر منم علی مددی هست بیمارستان وقت نمیده فقط مطب مددی دوبار تی تی جی چک میکنه بالاباشه اندوسکوپی مینویسه حتما به حرفش گوش کن دمتر خوبیه... واینکه خود الرژیی غذایی غذاهای دیگه جز گندم تی تی جی رو بالا میبره از دکتر بپرسی تایید میکنه 

عه دکتر منم علی مددی هست بیمارستان وقت نمیده فقط مطب مددی دوبار تی تی جی چک میکنه بالاباشه اندوسکوپی ...

آره دوباره آزمایش داده فعلا جوابش نیومده والا دکتر گوارش قبلیش میگفت این ۲۰ تا ماده غذایی رو ما تست کردیم ولی ممکنه به چیزایی هم که تست نکردیم حساسیت داشته باشه خودت با آزمون و خطا متوجه شو 

آره دوباره آزمایش داده فعلا جوابش نیومده والا دکتر گوارش قبلیش میگفت این ۲۰ تا ماده غذایی رو ما تست ...

جوابش اومد به منم بگو. والا من پسرم پوستش حساس بود زود قرمز میشد ازس تست خونی گرفتن میکفتن خیلی خیلی دقیق هست حتی از پوستی فقط حساسیت به گردو خاک وکپک وسوسک رو نشون داد سری پیش که پیش دگتر الرژی رفتم گفتم دکتر بعضی وقتا پسرم تا غذا که میزاره دهنش شروع به خارج میکنه گفت حتما به غذا الرژی داره گفتم تو تستش نزده کفت الرژی خیلی پیچیدس این تست ها همه چی رو نشون نمیدن... بعد اینکه علی مددی اصلا به تست اینا اعتقاد نداره همیشه به من میگفت دقیق نیست خودت با ازمون خطا بفهم تازه تازه منظورشو میفهمم حتی با تست هم دقیق نشون نداده 

جوابش اومد به منم بگو. والا من پسرم پوستش حساس بود زود قرمز میشد ازس تست خونی گرفتن میکفتن خیلی خیلی ...

من پسرمو بردم پیش دکتر موحدی ۲۰ تا متده غذایی رو تست کرد کپک و این چیزا توش نبود کلا به شیر و گوشت گاو . تخم مرغ.هویج.گردو.بادام زمینی.توت فرنگی حساسیت نشون داد شیر و گوشت گاو که دکتر گوارش قبلی گفت تا یکسال نخوره خودمم شیر میدم نمیخورم ولی بقیش تا شش ماه ولی بازم حساسیت داره مثلا کنجد که میدم چونه اش دون دون قرمز میشه یا چیزای دیگه حساسیت داشته باشه بخوره گلاب به روت مدفوعش قرمزش میکنه قبلا که نمیدونستم اینقدر پشتش قرمز میشد افتضاح هیچ پمادیم نتیجه نمیداد من روغن خوراکی میزدم تنها چیزی که خیلی خوبه

من پسرمو بردم پیش دکتر موحدی ۲۰ تا متده غذایی رو تست کرد کپک و این چیزا توش نبود کلا به شیر و گوشت گ ...

عزیزم پس مطمعن باش به خاطر این حساسیت هاس که تی تی جی رفته بالا. دکتر موحدی عالیه تعریفش خیلی شنیدم من میبرم دکتر پروانه.. تازه دکتر پروانه میگه گاهی تست ها منفی کاذب میشه در صورتی که بدن بهش واکنش نشون میده به حرف علی مددی گوش کن هرکاری در طول درمان خاست انجام بده بهش اعتماد کن 

عزیزم پس مطمعن باش به خاطر این حساسیت هاس که تی تی جی رفته بالا. دکتر موحدی عالیه تعریفش خیلی شنیدم ...

توکل به خدا فعلا که دارم با دکتر علی مددی پیش میرم

ولی تستای پسرم همش درست بود وقتی من لبنیات یا تخم مرغ میخوردم شیرمو که میخورد همش بالا میاورد

توکل به خدا فعلا که دارم با دکتر علی مددی پیش میرمولی تستای پسرم همش درست بود وقتی من لبنیات یا تخم ...

بله تست خیلی کم پیش میاد منفی کاذب شه پسر من اخرش شدیدی داشت وزود قرمز میشد بره اون گفتن منفی کاذب دگتر مددی خیلی محتاطه دکتر خوبیه خدایی من از 1ماهگی پسرم پیشش میرم تا الان ک نزدیک 7سالشه توکل برخدا دوست عزیز منم بی خبر نزار❤💋

بله تست خیلی کم پیش میاد منفی کاذب شه پسر من اخرش شدیدی داشت وزود قرمز میشد بره اون گفتن منفی کاذب د ...

ممنون عزیزم که جوابمو دادی باشه حتما

ان شاءالله خدا پسرتو برات نگه داره

ممنون عزیزم که جوابمو دادی باشه حتماان شاءالله خدا پسرتو برات نگه داره

فدات شم عزیزم همچین خدا بچه تو حفظش کنه انشالله که همه چی اوکی میشه من دلم روشن توکلت برخدا🌹🌹❤❤🌱🌱🌱