2777
2789
عنوان

بیایین همه به امام علی متوسل شیم 💚

268 بازدید | 37 پست

بچه ها سلام امشب میخوام به تعداد افرادی  که از تاپیکم بازدید میکنن صلوات بفرستم هدیه به امام علی به نیابت از حاجت روایی خودم و شما نی نی سایتی های عزیزم انشالا هر حاجت و گرفتاری دارید دستتون رو بگیرن و در حقمون پدری کنن این امام مهربون پس کمک کنید این تاپیک پر بازدید شه تا صلوات بیشتری بفرستم اگر شماهم واسه بر آورده شدن یکی از خواسته های بزرگم یدونه صلوات فرستادید الهی خیر ببنید لایک کنید دل خوش شم ❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صلوات فرستادم ان‌شاءالله به حق آقا امیرالمومنین حاجت روا باشین

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤

برآی حاجت روایی من هم دعا کنید .

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج