2777
2789

من یه خورده سرما خوردم و صدام به شدت گرفته و فردا هم یه ارائه ی مهم دارم که باید حرف بزنم😩

مشکل من اینه که صدام بدجوری گرفته به حدی که اصلا درنمیاد بیاد هم شبیه خس خس حالا بخوام خیلی پیشرفته صحبت کنم عین صدای خروس هی قطع و وصل میشه و کلفت و نازک میشه 

تو رو خدا بگین چیکار کنم درست بشه زودتر دارم میمیرم😪😪😭😭

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زودتر تاپیک میزدی نه الان اخه نصف شب چی کارت کنیم؟!

شکرتغار از عطاری بگیر بگو برای گرفتگی صدا میخوام پودرش کن توی شیر بریز بخور تضمینی

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.