2821
2789
عنوان

کیا خسته ان...

255 بازدید | 55 پست

کاش زندگی دور تند داشت قبول دارین؟

هیچ چیز اونجور که میخوایم پیش نمیره

من دیگه برام عادی شده که هیچ کدوم از دعاهام براورده نشه...💔مگه میشه هر چی میخوام به صلاحم نباشه

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من دارم میمیرم از فشار زندگی

کاش جرات داشتم خودمو خلاص میکردم😔💔 خیلی خستم.. هی میگم خدایا گناه من چیه اخه

هر روز نفرینش میکنم روز به روز ظالمتر میشه 

چیکار کنم اخه💔

من خسته ام خیلی فقط میخوام زود پیر بشم بمیرم همیشه به خدا میگم ذره ذره نکش یه دفعه بکش راحت کن خو ...

واقعا فقط تموم شه همین

هر چی زمان میگذره ادم ناامید تر میشه از ای دنیا 

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

من من دارم میمیرم از این زندگی متنفرم عشقم باهام قهره حرف نمیزنه مغروره جواب تلفن منم نمیده دارم دیوونه میشم

مردای گنده و مردای زن نما درخواست ندین جون مادرتون با احساسات کسی بازی نکنین من از سال 95 اینجام قبلنا این گند کاری ها نبود شما اومدین گند زدین به سایت

من دارم میمیرم از فشار زندگی کاش جرات داشتم خودمو خلاص میکردم😔💔 خیلی خستم.. هی میگم خدایا گناه من ...

دیگه ادم حتی نمیتونه دلداری هم بده

من خسته ام خیلی فقط میخوام زود پیر بشم بمیرم همیشه به خدا میگم ذره ذره نکش یه دفعه بکش راحت کن خو ...

من که اصلا نمیخوام پیر بشم خستم از دنیا متنفرم

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره
من دارم میمیرم از فشار زندگی کاش جرات داشتم خودمو خلاص میکردم😔💔 خیلی خستم.. هی میگم خدایا گناه من ...

ما هم همینیم من زجه زدم زجه طوری که از حال میرفتم 

کم تو زندگیم و با شوهرم مشکل داشتیم 3سالگی پسرم فهمیدیم اوتیسم داره خدا تیر خلاصی رو بهم زد از اون ذوز دیگه من هیجوقت مثل آدم نشدم😭

2823
2791
2779
2792