2777
2789
عنوان

کیا خسته ان...

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 55 پست
کاری نکردم گلم این همه تشکر میکنی فقط به درد و دلهات گوش دادم همین امیدوارم هر چه زودتر این روزهای س ...

همین‌گوش دادن‌باعث ارامش طرف میشن... لطف بزرگی در حقم کردی❤❤❤❤ ممنونم از دعاهای قشنگت😍😍😍😍 خیر ببینی و همیشه از ته دلت بخندی و هر دغدغه و مشکلی که داری خدا خودش بهترین راه حل ها رو نشونت بده ان شاءالله💗

همین‌گوش دادن‌باعث ارامش طرف میشن... لطف بزرگی در حقم کردی❤❤❤❤ ممنونم از دعاهای قشنگت😍😍😍😍 خیر بب ...

میگن وقتی با دل پاک برای کسی دعای خیر کنی برکتش به خودتم برمیگرده رو زندگی خودت تاثیراتش رو میبینی. 

قلبت پاک و صاف گلم انشاالله خدا هر چی بخوای بهت بده

خدا مشکلات همه رو حل کنه. 

به نذر اعتقاد دارین؟  تا بحال نذر کردین برای اینکه برادرت سرش به سنگ بخوره بلکه عوض بشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن وقتی با دل پاک برای کسی دعای خیر کنی برکتش به خودتم برمیگرده رو زندگی خودت تاثیراتش رو میبینی.& ...

❤❤❤❤

راستش تاحالا امتحان نکردم... امروز که تلویزیونو برداشته مامانم گفت چله بگیر.. ولی جدی نگرفتم حقیقتش 

❤❤❤❤ راستش تاحالا امتحان نکردم... امروز که تلویزیونو برداشته مامانم گفت چله بگیر.. ولی جدی نگرفتم ح ...

چه عیبی داره گلم انجام بدین شاید فرجی بشه

یه چیز کوچیک نذر کنید از خدا بخوائین برادرت رو اهل کنه. 

انشاالله این مورد جواب میده  مثلا من خودم از صلوات همیشه خواستمو گرفتم تا حدی که به نظر غیر ممکن میومد ولی گرفتم حاجتمو. 

مثلا 10هزارتا صلوات یا 20هزار تا

امتحان کنید انشاالله بالاخره یکیش جواب بده به امید خدا مشکلتون حل بشه. 

میگم اگه برادرت عاشق بشه اهل نمیشه 😂😅

چه عیبی داره گلم انجام بدین شاید فرجی بشه یه چیز کوچیک نذر کنید از خدا بخوائین برادرت رو اهل کنه.&n ...

وای ممنون😍😍😍😍 چشم حتمن، صلوات میفرستم‌پس💗💗  دعات میکنم💗💗 چون شما توو دلم انداختی❤❤

وای ممنون😍😍😍😍 چشم حتمن، صلوات میفرستم‌پس💗💗  دعات میکنم💗💗 چون شما توو دلم انداختی❤❤

انشاالله جواب میگیری گلم به منکه خواسته هامو داده خیلی حاجت گرفتم از همین صلوات با نیت قلبی و از ته قلبت ایمان داشته باش نظر کن از خدا بخواه. 

حتی میتونی نذر کنی خدا یه همسر خوب نصیبت کنه

انشاالله به همه خواسته های قلبیت برسی گلم ناامید نشو میدونم تو این شرایط سخته ولی ناامیدی بدترین چیز تو زندگی هر آدمیه همه ما تو مقطعی از زندگی ناامید شدیم ولی باید جنگید نباید تسلیم شد انشاالله این دعاهاتون مستجاب میشه جواب میگیرین گلم. 🌹♥❤😍

انشاالله جواب میگیری گلم به منکه خواسته هامو داده خیلی حاجت گرفتم از همین صلوات با نیت قلبی و از ته ...

خداروهزاران هزار مرتبه شکر😍😍😍😍 چشم حتمن❤❤❤خدا خیرت بده ان شاءالله😍😍😍😘

خداروهزاران هزار مرتبه شکر😍😍😍😍 چشم حتمن❤❤❤خدا خیرت بده ان شاءالله😍😍😍😘

شبت خوش گلم الهی مشکلتون حل بشه این روزای سختی هم تموم بشه روزهای خوبم زودتر ببینید حتما دعا میکنم برات گلم 🌹♥❤

شبت خوش گلم الهی مشکلتون حل بشه این روزای سختی هم تموم بشه روزهای خوبم زودتر ببینید حتما دعا میکنم ب ...

ممنوونم😍😍😍😘 شب شمام قشنگ💗❤ خیلی ممنوننن😍😍😍😍 فدای قلبت❤💗