2777
2789
عنوان

کیا خسته ان...

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 55 پست

اگه ترس اون دنیا نبود یه تیغ برمیداشتم خودمو خلاص میکردم من واسه هیچکس مهم نیستم

مردای گنده و مردای زن نما درخواست ندین جون مادرتون با احساسات کسی بازی نکنین من از سال 95 اینجام قبلنا این گند کاری ها نبود شما اومدین گند زدین به سایت

من که اصلا نمیخوام پیر بشم خستم از دنیا متنفرم

منم نمیخوام ولی راه دیگه ای هم هست مگه؟ 

هرشب میخوابم از خدا میخوام صبح چشمام به این دنیا باز نشه فردا رو نبینم ولی فردا میشه چشمامو باز میکنم میبینم شروع یه روز دیگس. 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ما هم همینیم من زجه زدم زجه طوری که از حال میرفتم  کم تو زندگیم و با شوهرم مشکل داشتیم 3سالگی ...

میدونی اونجاش که خدا هم نگاه نمیکنع و حس نا امیدی میلد... من الان داداشم تلویزیونمونو که تنها امیدمون بود برداشتع بفروشه انقدر زورش زیادع ازش میترسیم... هر چقدر نفرین میکنیم هیچیش نمیشه و فقط خوش میگذرونه و مسافرت میره و بهترین چیزارو باپول مامیگیره و میخوره و میچرخه و ماهم توو یه خونه نشستیم حتی پرده نداره😢💔 توان خرید هیچی نداریم با درامد زیاد

خیلی خستم خیلی💔

یعنی نمیتونید کاری کنید؟  آخه چطوری مگه میشه؟  چند سالته گلم؟

نمیتونیم جلوش مقاومت کنیم میترسیم ازش...چن بار جلوش وایسادیم کار به پلیس کشیده ابرومون جلو در و همسایه رفته..یه بار با مشت و لگد ماشینمونو زد😢 بخاطرش حتی نمیتونیم ماشین بخریم.. وسیله های خونمونو شکسته و خونمون چهار دیواره فقط به کابینتامونم رحم نکرده این حیوون

سی سالمه

نمیتونیم جلوش مقاومت کنیم میترسیم ازش...چن بار جلوش وایسادیم کار به پلیس کشیده ابرومون جلو در و همسا ...

ببرینش روانپزشک دارو بده بهش

دست و پاهاشو تو خواب ببندین قرص خواب بریزین تو آب یا غذاش آدمش کنید. 

بهترین راه اینه که از برادرت و محیط خونه دور باشی

مشغولیت برای خودت درست کنی کمتر تو محیط خونه و جریانات و مشکلات خونه باشی. 

یه کار پیدا کن برو سر کار هم فکرت آزاد میشع،  هم دستت تو جیب خودته هر گی بخوای میخری،  هم اعتماد به نفست بالا میره،  هم از محیط خونتون و شرایطش فاصله میگیری. 

تازه امکان ازدواجت هم مهیا میشه شانس ازدواجت بالا میره. 

ازدواج کنی دیگهتو اون محیط نیستی غصه و حرص بخوری. 

ولی حواست باشه خودتو از چاله به چاه نندازی. 

ببرینش روانپزشک دارو بده بهش دست و پاهاشو تو خواب ببندین قرص خواب بریزین تو آب یا غذاش آدمش کنید.&n ...

خیلی زرنگه خیلی..... مثلن دایی یا عمویی هم نیست کاربلد باشه اینو ادمش کنع و ما خانوادگی بی دست و پاییم و شدیم ترسو

سرکار میرم ولی کارم دولتیه و پر استرس و نمیتونمم اسنعفا بدم و هم من هم بابام هم خاهرم  پولامون نصف بیشتر خرج اینع و بقیه ش بدهی و خودمونم کم خرجیم 

خیلی ظالمه حتی نمیذاره خونمون خاستگار بیاد میگه برید توو خیابون شوهر بدین🙂

خیلی زرنگه خیلی..... مثلن دایی یا عمویی هم نیست کاربلد باشه اینو ادمش کنع و ما خانوادگی بی دست و پای ...

یا خداااا پول شما دخترهارو هم میگیره؟  چرا. ــ؟ 

چه مرگشه آخه چرا اینجوری میکنه مگه مریضه؟ 

مگه خودش کار نمیکنه؟ 

یا خداااا پول شما دخترهارو هم میگیره؟  چرا. ــ؟  چه مرگشه آخه چرا اینجوری میکنه مگه مریضه ...

کار چرا بره وقتی پول مفت میاد جیبش... مشغول مشروب خوری و خوشگذرونیه ... جمعه ها که هر روز باغ اینو اونه و در هفته بازم خوشگذرونی میکنه

اصلن نمیتونیم کاری بکنیم باهاش

بخاطر همینا پیش دعانویسم رفتیم بدتر شد یه پولم به اونا دادیم

وای خدا به نظرم برید پیش مشاوره خانواده ازش راهنمایی بگیرید

از سال ۹۵ اینجوریم... همه کار کردیم حتی پیش روانپزشک و روانشناسم رفتیم ..روانپزشک گفت خودتون بیاریدش من بستری کنم..نشدنیه خیلی زرنگه اندازه غول هست خودشم