2777
2789
عنوان

همه بدبختیام بخاطر اینه دلشو شکستم

575 بازدید | 20 پست

سلام دوستان.پسرعموم خیلی دوسم داشت اون موقع دبیرستان بودم هردو بچه  بودیم علاقه ای هم بش نداشتم.ول کن هم نبود دیگه مجبور شدم با توهین از خودم برونمش

الان  با گذشت این همه سال که هرکی از راه رسید دلمو شکست و به هر طریقی همه بم نه گفتن حس میکنم آه اون دامنمو گرفته.الان  مشکل اینه نمیتونم برم مستقیمم ازش حلالیت بطلبم چکار کنم به نظرتون؟

میشه یه صلوات برام بفرستی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی چه مهربونی باهاش خوب رفتار کن

چندساله ندیدمش.شمارشم ندارم

ولی ذهنم همش پیش اونه

میدونم هرچی میکشم بخاطر بد رفتاری اون روزامه 

وا چ ربطی داره برا اینکه دل پسرا نشکنه خیلی کارای دیگم باید بکنی عزیزم آهش باید دامنتو بگیره؟

نمیدونم.آخه گناه داشت

اونم اون موقع سنی نداشت

منم پسرداییو پس زدم چون عاشق همسرم بودم نمیتونستم بدون اون حتی قید خانوادمون زدم 

میترسم یکروز آهش منو بگیره ولی گفت هیچ وقت وقت اه نمیکشم 

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
منم پسرداییو پس زدم چون عاشق همسرم بودم نمیتونستم بدون اون حتی قید خانوادمون زدم  میترسم یکروز ...

عشق دست خود آدم نیس.منم یکی دلمو شکوند ولی خو گذشتم ازش چون تقصیری نداشت

ولی پسرعموم از من نگذشته که اینه حال و روزم

عشق دست خود آدم نیس.منم یکی دلمو شکوند ولی خو گذشتم ازش چون تقصیری نداشت ولی پسرعموم از من نگذشته ک ...

از کجا میدونی ازت نگذشته ؟

من پسردایی فقط داغون شد ولی نتونستم 

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
بازم نظرت نسبت بهش همونه بدت میاد ازش

آره متاسفانه بازم هیچچچچ حسی بش ندارم

وگرنه قبول میکردم بخداا😭

خیلی اوقات براش آیت الکرسی میخونم شاید خدا  ببخشه و بگذره

از کجا میدونی ازت نگذشته ؟ من پسردایی فقط داغون شد ولی نتونستم 

حسم میگه.دل شکستن حق الناسه

اگه حق الناسی گردنم نباشه این همه بدبختی سرم نمیریزه

من هیچ وقت هیچ جا خطا نرفتم.فقط همینه و بس

حسم میگه.دل شکستن حق الناسه اگه حق الناسی گردنم نباشه این همه بدبختی سرم نمیریزه من هیچ وقت هیچ جا ...

این دل شکستن نیست خواهری دل شکستن اونه باهاش یه مدت باشی بعد پسش بزنی