2777
2789

سلام دوستان دو شبه وقتی میخوابم تا خوابم میبره یدفه یه صدایی میدم و از خواب میپرم صدام حالت داد زدن نداره و خفیفه ولی تا هوشم میبره یدفعه میپرم فاصلشم کمتر از ۵دیقست ینی هر دو سه دیقه اینجوری میشم ... خونه ام کاملا ساکته صدایی از خواب بیدارم نمیکنه کسی تا حالا اینجوری شده؟ممکنه از استرس باش؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید تنها باشه.ب ذهنت نمیرسه شاید دیگه همون پنج دقیقه رو هم نتونه بخوابه؟

حالا چه همتون عصبی شدین نترس من و تو و بقیه هر جا تو نی نی سایت نظر بدیم به پشمشونم نمیگیرن😂💔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺❤️
بینیت پولیپ نداره؟یا مریض نشدی خلط پشت حلق داشته باشی؟لوزه هات زیاد بزرگ نیستن؟

سرماکه خوردم خلط دارم ولی تا به حال اینجوری نشدم موقع سرماخوردگی ولی دو روز پیش یه دعوای شدید و حمله عصبی داشتم

سرماکه خوردم خلط دارم ولی تا به حال اینجوری نشدم موقع سرماخوردگی ولی دو روز پیش یه دعوای شدید و حمله ...

محض احتیاط برو اکسیژن خونتو چک کن..شاید حمله عصبی باشه ب قول خودت..ولی ب هیچ عنوان با این شرایطت تنها نخواب

اره دقیقا بعد از یه حمله ی عصبی شدید دوروزه اینجوری شدم

سلام ببخشید لطفا جواب میدید شمااین مشکل از خواب پریدنتون حل شد؟ منم دقیقا چند روزه دقیقا مثل شما شدم برای شما علتش چیبود چیکار کردید؟ خوب شدید؟ خیلی نگرانم کرده این موضوع