2777
2789
عنوان

شوهر وابسته به خانواده

773 بازدید | 16 پست

شوهرک کلا وابسته به خانوادشه

خانوادش بد نیستن ولی یه وفتایی یه کاراو حرفای کوچیکی دارن که اذیت کنندس

هر جا میریم اونام باید بیان

هی مستقیم و غیر مستقیم میگم میخوام دوتایی بریم بیرون درک میکنه میگه باشه ولی بعد کار خودشو میکنه

مثلا تو خرید خونه و همه چی دخالت میکنن 

هی به شوهرم میگم بابا بیا اینو بخر اونو بخر پولت بی ارزش نشه میره با اونا مشورت میکنه اونام میگن نخر

دیگه انتظار دارن من هر چی خریدم نشونشون بدم از خودم بدتر امار وسایلمو داره مامانش

یا انتظار دارن هر جا میرم با مامانش برم

یا مثلا مادرشوهرم میگه بهش بیا با داداشت خونه شریکی بخر 😑در حالی که اگر شریکی بخرن برادرشوهرم چون خونه نداره میخواد بره اونجا زندگی کنه پس عملا پولمون دود میشه

یا مثلا قبل عروسی همش برمیگشت مظلوم بازی درمیاورد واسه شوهرم که اره دوستام میگن پسرت ازدواج کنه تو رو یادش میره این موضوع خیلی رو شوهرم اثر گذاشته و کلا از اون به بعد خیلی هواشو داره

من نمیگم نداشته باشه ها ولی نه اینکه هر جا میریم بیاد

یا اینکه من خیلی تنهام بعد ازدواج هر وقت شوهرم خونس میگم بریم بیرون میگه حال ندارم (خیلی کم خونس) ولی مامانش بگه با کله میره میگه بریم استدلالشم اینکه مامانم تنهاس درحالی که همش بیرون اینور اونور با دوستاش اصلا خونه نیس هیچ وقت شاید بگم روزی ۴ ۵بارو میره بیرون 

خلاصه من لباس خوشگل بپوشم اصن نگاه نمیکنه بعد مامانش یه لباس که پارسالم همنو داشت و شوهرم کلی تنش دیده بود گف وای چقدر قشنگه چقدر بهت میاد

کلا مامانش بهم حسودی میکنه تو خیلی چیزا الانم شوهرم با این رفتاراش باعث شده خیلی حسود بشم در حالی که اینجوری نبودم

کلا این قضیه اذیتم میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری ولی هیچ کاریش نمیتونی بکنی.امیدوارم خونتون نزدیکشون نباشه چون اینجوری حداقل خودت میتونی ی کم ...

طبقه بالای مان

حتی خونشون یه جای دیگه بود اومدن بالای ما رو گرفتن پیشه ما باشن😭

حق داری ولی راهش بی توجهی هست هم پا شوهرت نشو گله هم نکن دعوا نکن با خانواده خودت با دوستات برو بیرون وقت بگذرون بزار اون ببینه کاری نداری حسودی نمیکنه آویزونش نیستی . خودبخود میاد

حسادت روبروزنده. هروقت گفت بریم بامامانم بیرون بگو پس مامان منم میاد

مامان من ازمون دوره نمیتونه بیاد 

بابامم شکاکه کلا نمیذاره اون طفلک بیاد خودش 

حتما باید خودش باشه بیارتش دوساعت بمونن برن

عشقم همه خانما تو زندگیشون یکی هست که دخالت کنه حرف بزنه حسودی کنه ببخشید خیلی ببخشید حرف مردم گوز هواس بزار هرچقدر میخوان در موردت حرف بزنن توهم به خانوادش بی احترامی نکن ولی حد و مرز مشخص کن منم همسرم خیلی وابستس به مادرش نمیتونم کاری کنم مادرشه بایدم بهش حق بدیم هرچقدرم بد باشن باز خانوادشن نمیتونن ازش بگذرن ولی من خودمو دارم میگم خیلی جاها دیدم یجور دیگه هوای منم داره اهمیت میده بهم کلا وابسته شوهرم نیستم که اون منو نبره بیرون بشینم غصه بخورم خودم پا میشم میزنم بیرون با دوستام کاریو برام انجام نده خودم انجام میدم بهش ثابت کردم ارزشم بالاتر از همس با رسیدگی به خودم به خونه با درست کردن غذاهای خوشمزه اهمیت به خودم اول به خودت برس برو کلاسی باشگاهی چیزی سرگرم کن خودتو که اصلا وقت نکنی به این چیزا فکر کنی اصلا برات اهمیت نداشته باشه 

طبقه بالای مان حتی خونشون یه جای دیگه بود اومدن بالای ما رو گرفتن پیشه ما باشن😭

ای داد...ای امان... هر بار که اونا میان خونتون برا مهمونی به ازاش یک بار خانواده خودت رو دعوت کن.سعی کن هر روز بری خونه مامانت شوهرتم حرفی زد بگو تو که پیش مامانتی منم دلم براشون تنگ میشه

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حق داری ولی راهش بی توجهی هست هم پا شوهرت نشو گله هم نکن دعوا نکن با خانواده خودت با دوستات برو بیرو ...

با این نظر موافقم،

مردا اگه‌ حس کنن کمی با خانوادشون مشکل داری دیگه تا خودشونو برا خانوادشون نکشن ول نمیکنن،

ولی اگه ببینن تو هم باهاشون خوبی و مشکلی نداری

دیگه کم کم عادی رفتار میکنن و دلیلی نمی بینن که مث پروانه بچرخن دور خانواده

اینکه نمیذارن دوتایی بریم بیرون چی😕 نرم باهاش؟

ببین وقتتو پر کن هرروز برو باشگاه کلاس خونه مادرت بیرون با خواهر با دوستا . دیگه وقتی نمونه با اونا بری . اون میخواد بره با مادرش خب بره تووقتت پر باشه .ناراحتی هم برروز نده . بزار خودش بیاد دنبالت

گیر افتادی عزیزم 

شوهر منم یه چیز توی همین مایه هاس

۹ ساله ازدواج کردم ، یه تغییرایی کرده ولی تا یه کم ازشون دور میشه یه داستانی درست میکنن مثل آهن ربا میکشن سمت خودشون 

متاسفانه مرد بچه ننه فقط با فوت مادرش درست میشه. 

بابای خودمم بچه ننه بود و بعد فوت مادرش درست شده تازه