سلام دوستان خوبید من همیشه سر میزدم اینجا اکانت نداشتم الان من ورودی بهمن ماهم دندانپزشکی ولی واقعا واقعااااا بخاطر جو خانواده انتخاب رشته کردم روی دندانپزشکی چون من اصلا حالم بد میشه بدم میاد از اینام الان برم تو دندانپزشکی گریه میکنم چطور واسه کسای دیگه که دردشون میاد کار انجام بدم خودم دست و دلم میلرزه. ولی علاقه به داروسازی دارم زیاد هم از لحاظ درسی هم اینده کاری که خب خیلی با روحیات من جوره. از یک طرف هم واقعا نمیتونم روی سرمایه خانوادم حساب کنم واسه حمایت که داروخانه بزنم ! بحث علاقه هم نیست فقط اتفاقا مشکلات مالی واسم مهم تره ولی میترسم با این وضعیت برم دندانپزشکی پ موفق هم نشم نتونم کار کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هر دوتا رشته فوقالعادن واقعا انتخاب خیلی سخته بازار کار جفتش عالی مخصوصا داروسازی که توو امریکا پول پارو میکنی,, ولی از ترس دندون نترس یکم واردش بشی اون ترس میره ٩٠ درصد مطمعنم حتی اکه فوبیا داشته باشی, هر دو رشته بعد فارغ شدنت پول میخاد دندون که یونیت میلیاردیه
هر دوتا رشته فوقالعادن واقعا انتخاب خیلی سخته بازار کار جفتش عالی مخصوصا داروسازی که توو امریکا پول ...
مرسی عزیزم ولی قصد مهاجرت ندارم فعلا ولی اره سختههه خیلییی من تا دوسال حالا چون هر سه رشته پزشکی دندون دارو مشترکه میتونم تصمیم بگیرم حتی واسم پزشکی راحتتره دندونه
اره عزیزم فرصت واسه انتخاب داری,, بهت تبریک میگم و بهترینهارو واست ارزو میکنم,,, حسابی گود لاک
مرسی عزیزم همچنین
میدونید همکلاسیام یجوری میگن میخوای بری دارووو؟ کلاس کاری دندون خیلیی بیشتره اینکارو نکن واقعا نمیدونم مردم دیدگاهشون اینجوریه؟ من که یک درصد اینجور نیست ۱۰۰٪ پرستیژ واسم خیلی مهمتره درامده حتی ولی خب هر موفقیتی پرستیژ داره میخواد مهندسی برق شریف باشه یا پزشکی! واسه من اینجوریه ربطی به رشته نداره ولی اکثرااااا همین حرفو بهم زدن که نرو
مرسی عزیزم همچنین میدونید همکلاسیام یجوری میگن میخوای بری دارووو؟ کلاس کاری دندون خیلیی بیشتر ...
به نظر من رشته ای برو که شب راحت سرتو بزاری رو بالشت,, رشته های پزشکی متاسفانه روح و روان نمیزاره, البته توو دوران دانشجویی پوستت کلفت میشه ولی همین داروسازی دندون و پوست به نظرم بهترین انتخاب به قول مامانم دکتر پوست نه خوب میکنه نه میکشه 😂😂😂
صبر کن من بدتر از تو بودم تقریبا نصف بچه ها کلاسمون هم اینجوری بودن کلا دندون چون با مخاط سر و کار ...
بخاطر تمیزی کار نیست اصلا من رنگ از صورتم میره میبینم یکی داره به یکی دیگه امپول میزنه😅 چه برسه به خودم چه برسه خودم واسه یکی دیگه😂 جدی اکثرا در همین حده ترسشون؟
اره بدتر هم هست شما یه دفعه وارد اون ممرحله نمیشی که ۶سال طول میکشه ۲سال اول با پزشکی مشترکه
نمیدونم خیلی سخته واقعا دورنمای دارو واسم قشنگتره از لحاظ سبک زندگی و فیلد کاری ولی یه سری مزایای متناسب با زندگی من داره دندون که خب دودلم میکنه.. خیلی وقته نتونستم تصمیم بگیرم اینقدر فیلم و مصاحبه دیدم اینقدر رفتم داروخانه و مطب دندوپزشک از نزدیک پرسیدم بازم قدرت تصمیم گیری ندارم