2821
2789
عنوان

فرق گذاشتن

652 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها من عروس اول خانواده ام از نظر تاریخ ازدواج ولی اول همسرم که پسر دومه ازدواج کرد بعد 3 سال برادر شوهرم من از همه نظر مورد تاییدخانواده و فامیل همسرم بودم ولی وقتی که رفتن خواستگاری برای جاریم در کل زیاد به دل کسی ننشست اینم بگم ما و برادر شوهرم بالای خونه پدر شوهرم زندگی میکنیم و خونمون دیوار به دیوار چسبیده به هم 

بگذریم از ادب جاریمو احترامش بگم که صفر بود و اوایل فقط بخاطر برادر شوهرم تحویلش میگرفتن مادر شوهرمو خواهر شوهرام تا اینکه یهو بعد از اینکه دوماهه باردار بود به مادرشوهرم اینا گفت که بارداره و میخواسته مطمئن بشه قلب بچش تشکیل شده بعد خبر بارداریشو بگه!اینم بگم کلا برادر شوهرم اصلا یچیز دیگس از نظر مادرشو خواهراش اونو خیلی بیشتر از همسرم دوست دارن خیلی فرق میزارن منم همیشه سکوت کردم من هنوز باردار نشدم و دکتر گفته باید آی وی اف کنی تا بچه دار بشی منم میخوام إی وی اف کنم خدا بخواد( دعا کنید نتیجه بگیرم)اینم بگم مادرمو تازه از دست دادمو خواهرم ندارم پدر و داداشامم تو یه شهر دیگه زندگی میکنن و فقط خودم هستمو همسرم که خیلی دوسش دارم همسرمم میدونه کلا مادرش داداششوبیشتر دوست داره و فرق میزاره ولی چیزی نگفته میگه برام مهم نیس برا من فقط تو مهمی ک کنارم باشی بگذریم از وقتی شنیدن خانواده همسرم که جاریم باردار شده کلا رفتارشون باهاش از این رو به اون رو شده خیلی عزیز شده براشون مثلا میریم مهمونی یا خونه پدر شوهرم هی خواهر شوهرام کنارش میشیننو باهاش خیلی گرم میگیرنو تقریبا هرروز نشه دوروزی یکبار باید ببیننشو این چیزا وقتی که مامانم فوت کرد گفتن همش غصه نخوری ما جاشو واست پر میکنیم من نمیخوام جای مادرمو پر کنن فقط نمیخوام اینقد رنگ عوض کنن همسرمم همش بهم میگه بیخیال بزار همونا بشن عزیزاشون ما همدیگه رو داریم کافیه همسرمم دل خوشی نداره از مادرشو خواهراش من حسودیم نمیشه فقط میگم اینقد فرق گذاشتن اخه؟ مرهم دلم همیشه خداستو بعدش همسرم ولی میدونید یه وقتایی آدم دلش میگیره اینم بگم زیاد رابطم با جاریم بخاطر اخلاق بخصوصش از اول خوب نبود من کلا خودم آدم اجتماعی هستم ولی وقتی ببینم کسی با رفتارش ازم خوشش نمیاد منم پا پیش نمیزارم

ببخشید زیاد نوشتم فقط کسی نبود باهاش دردو دل کنم گفتم اینجا بگم ممنون که به حرفام گوش دادی دوست عزیز

خدایا شکرت... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میفهمم عزیزم خیلی سخته، اول این که روح مادرت شاد و در آرامش باشه♥️

دوم این که به نظر من،هرچی بیشتر این چیزارو به چشم ببینی بیشتر اذییت میشی،اگه امکانشو دارین دور بشین،اینجوری دیگه فقط خودت و همسرتی و همش این دورویی رو به چشم نمیبینی،یه جورایی دوری و دوستی

سومم این که ان شاءالله به زودی یه نی نی خوشگل وارد این دنیا میکنی عزیزممم😊🩵

بی خیال بابا کی حوصله فامیل شوهرو داره😂 نسبتی با آدم ندارن که مهم باشن

من چون کسی رو نداشتم فکر میکردم خانواده دومم هستن ولی... 

دمت گرم عالی بود نظرت آویزه گوشم میکنم حرفتو😁

خدایا شکرت... 
اسی فقط و فقط خودتون دوتا مهمید..سعی کنید تو زندگی پیشرفت کنید از همه نظر..نگران بچه نباش همه چی دست ...

ممنون عزیزم مرسی ک به حرفام گوش دادی حتما عزیزدلم ممنون مهربون❤

خدایا شکرت... 

سلام عزیزم 

من یه خانواده ای رو دیدم که جلوی عروس اولی، بدِ عروس دومی رو میگفتن و میگفتن فیس و افاده ایه.

جلوی عروس دومی بد اولی رو میگفتن و میگفتن شلخته اس

بعدشم خواهر شوهر و مادر شوهر همین کارشونه، دو به هم زنی.

هر کودوم از پسراش هم که بیشتر براش چیز بخره و سرش بزنه از نظرش بهتره

میفهمم عزیزم خیلی سخته، اول این که روح مادرت شاد و در آرامش باشه♥️ دوم این که به نظر من،هرچی بیشتر ...

ای کاش میشد دور بشیم چون واقعا سر اینکه خیلی برادرشوهرمو زنش سرو صدا میکنن همش یکسره رفیقاشو میاره خونشو رفتو امد زیاد دارن کلافه شدیم ولی سخته نمیشه دور بشیمو بریم یجای دیگه اگه همینکارو کنیم کلا آدم بده ما میشیم فعلا صبوری میکنیم ممنون بابت دعای قشنگت ان شاء الله ❤

خدایا شکرت... 

ببین خانواده همسر منم بین شوهرم واون یکی پسرشون خیلییی فرق میذارن

منم اوایل مثل شما حساس بودم

همسرم عین همسر شما میگفت برات مهم نباشه من مهمم

اوووونقدر الکی حرص خوردم

حالا که ۱۵ سال از زندگیم و جوونیم گذشته تااازه فهمیدم همسرم راست میگفته....

اصلا اونا کجای زندگیه من هستن الان؟

فقط منم و همسرم و بچه ام!

سخته، ولی سعی کن بهش حتی فکرم نکنی...

اتفاقا دور اون باشن بهتره که هرچی کمتر ادم تو چشم خانواده شوهر باشه راحتتره....

من الان جاریم دیگه از دست خانواده شوهرم کلااااافه است😂

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792