2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 33 پست

اصلن از فرق گذاشتنای خانواده شوهرت به همسرت نگو بزار اعصاب روانش در آرامش باشه بقول خودتون خودش داره میبینه همچیو نوبت شمام میرسه انشالله خدا بهتون فرزند بده بابد صبر کرد هرچیزی به موقش اتفاق میفته

سلام عزیزم  من یه خانواده ای رو دیدم که جلوی عروس اولی، بدِ عروس دومی رو میگفتن و میگفتن فیس و ...

دقیقا ممنون ک وقت گذاشتیو حرفامو یجورایی گوش دادی اول از همه خدارو دارم بغدشم همسرمو دلمو اینجوری آروم میکنم 

خدایا شکرت... 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من چون کسی رو نداشتم فکر میکردم خانواده دومم هستن ولی...  دمت گرم عالی بود نظرت آویزه گوشم میک ...

واقعا اویزه گوش ات کن

برای پر کن تنهاییت اصلااااا نزدیک خانواده همسرت نشو

خودت و با کلاس رفتن و کارای دیگه سرگرم کن

هرکاری کنی شما فقطططز عروس اون خانواده ای و به چشم عروس نگاهت میکنن!

پس فقط یه عروس اروم باش بشین یه گوشه و دخالتهای اونا تو زندگیه جاری و تماشا کن

اجباری نیس عزیزم

همسرت درست میگه میخوای رابطه خوبتو فدای این چرندیات کنی؟نترس بچه بیاد اگر اینجور باشه که میگی خودشو نشون میده،دوبار بگن شیر بده عوضش کن همشونو میشوره،بعدم همسرت مرد عاقلیه،کاش تو هم بودی،رو خودت شوهرت وبارداری تمرکز کن

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
ببین خانواده همسر منم بین شوهرم واون یکی پسرشون خیلییی فرق میذارن منم اوایل مثل شما حساس بودم همسر ...

راست میگی حق با تویه ممنون بابت دل گرمیت مرسی ک حرفامو تااخر خوندی و ممنون بابت اینکه تجربتو در اختیارم گذاشتی حتما آویزه گوشم میکنم 

خدایا شکرت... 
ای کاش میشد دور بشیم چون واقعا سر اینکه خیلی برادرشوهرمو زنش سرو صدا میکنن همش یکسره رفیقاشو میاره خ ...

اصلا هیچ اشکالی نداره،چون برای منم پیش اومده

البته من عروس دومی هستم، کلا همسرم ۳ تا برادرن، اولی ازدواج کرد،دومی همسر من،سومی مجرد

اما مادرشوهرم اینا خیلی رو اون حساس بودن،چون دختر نداشت جاریم که عروس اینا شده بود،براش مثل دخترش بود واسه همین خیلی روش حساس بود

با من بد رفتاری نمیکردا،چرا دروغ بگم..بنده خدا میگفت می‌خندید خیلی هم کنارش خوش می‌گذشت

ولی شنیده بودم که جاریم یه حرفایی زده بود و اینا،منم اصلا چیزی نگفتم گذاشتم که زمان بگذره

گذر زمان همه چیو مشخص میکنه،فقط سعی کن حرف و رفتار بقیه برات مهم نباشه،هرکی هرچقدر برات مایه گذاشت،توهم همونقدر براش مایه بزار

ب نظرم باید خوشحال باشی ک زیاد دورو ور زندگیت نمیان بهتر تو 

چون مطمعن باش ب زودی با جاریت ب مشکل میخورن 

خداروشکر ک همسرت خوبه واقعا همین مهم ک همسر ادم کنارادم باشه بقیشون و بیخیال

اصلن از فرق گذاشتنای خانواده شوهرت به همسرت نگو بزار اعصاب روانش در آرامش باشه بقول خودتون خودش داره ...

بله درسته چقد آروم شدم با حرفات اخه میدونی من کسی رو ندارم جز شوهرم واسه همین اب میخورم بهش میگم ولی راست میگی الکی ناراحتش کنم چکار ممنون بابت نصیحت خوبت ❤و ممنون بابت دعای قشنگت ان شاء الله 

خدایا شکرت... 

سلام عزیزم منم مثل شما مامانمو از دست دادم و همیشه احساس تنهایی میکنم با این تفاوت که شوهر بی درکی،دارم اینو از من بشنو که خانواده شوهر اصلا جای خانواده خودتو نمیگیرن ب موقعش میگن عروس بچسب ب همسرت و حتما سعی کن خودتو با ورزش سرگرم کنی عالیه اونجا دوستای جدید هم‌صحبت پیدا می‌کنی ببین چقدر افکارو روحیه ت عوض میشه انشالله بحق این ماه پربرکت خبر بارداریت بزاری اینم بگم آی وی اف خیلیا انجام دادن و زود ب نتیجه رسیدن دخترداببم بعد ۱۳ سال انجام داد دوقلو داره گلم اصلا ب اینا فکر نکن هر چقدر دورتر بهتر 

همسرت درست میگه میخوای رابطه خوبتو فدای این چرندیات کنی؟نترس بچه بیاد اگر اینجور باشه که میگی خودشو ...

چشم عزیزم درست میگی همه چی با صبوری درست میشه باید صبور باشم باشه همینکارو میکنم ممنونم 🖤🌹

خدایا شکرت... 
اصلا هیچ اشکالی نداره،چون برای منم پیش اومده البته من عروس دومی هستم، کلا همسرم ۳ تا برادرن، اولی ا ...

اره باید صبوری کنم و عجول نباشمو ممنون بابت حرفای قشنگت و دلگرمیت یادم میمونه ❤

خدایا شکرت... 
چشم عزیزم درست میگی همه چی با صبوری درست میشه باید صبور باشم باشه همینکارو میکنم ممنونم 🖤🌹

نگران بچه هم نباش من۱۱سال طول کشید از سال دوم که بهم گفتن ذخیره تخمدانت در حد هیچه،بهتره دنبال اهدایی باشی،هیچ درمانی،حتی یه ویتامین ساده نخوردم،دنبال معجزه میگردی منم،از دکترت بپرس چطور کسی با فولی در حد انگشتای دوتا دست ۹سال بعد تست باردار میشه،غیرممکنه،ولی یکی میخواست وشد

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
ب نظرم باید خوشحال باشی ک زیاد دورو ور زندگیت نمیان بهتر تو  چون مطمعن باش ب زودی با جاریت ب م ...

با حرفای شما دوستای خوبم اینجا واقعا به همین نتیجه هم رسیدم و واقعا حرفاتو تایید میکنم ممنون ک وقت ارزشمندتو واسه من گذاشتی دوست عزیز 

خدایا شکرت...