2821
2789
چه قرصی میخوری گلم‌؟

جی سی گرفتم الان ،  من چون اشتهام خیلی زیاد بود این قرص عالی عمل می‌کنه ، از غذا حالت بهم میخوره دیگه لازم نیست رژیم بگیری 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا اشتها رو کم میکنه ؟؟؟ ضرر نداره؟

ولا تحقیق کردم ترکیباتش ک گیاهیه 

گارسینیا ، قهوه سبز و یچیز دیگ یادم نیست 

هیچ عوارضی هم نداشت  ک خوردم ،فقط آب زیاد باید بخوری همین

مراقب باش ایشالا ک ب وزن ایده ال برسی ثابت بمونی

فداتشم همچنین خودت .همش میگم خودم تو خونه ورزش کنم ولی ارادم کم شده بیرون خیلی خوب بود تو پارک همدیگرو میدیم یه حالت چشم روهم چشمی داشت که کی بیشتر کم میکن خوب بود ولی خونه هی امروز فردا میکنم

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
واقعا اشتها رو کم میکنه ؟؟؟ ضرر نداره؟

اصل باشه خیلی عالیه اشتهارو صفر میکنه منم قبلا مصرف کردم ۱۰کیلو تو ۲ماه کم کردم 

عوارض ک حتما داره همه قرصا دارن

ولی همین چاقی بدترین عوارض🥺من همه چیزو ب حون خریدم کلی کم کردم حال روحی جسمیمم عالی شد بعد ۱سال پرخوری کردم

مطمعا اصل؟اخه الان جی سی نیست جاش گلوریا گوجی بری اومده

آره جی سی گلد 

دختر عمم گرفته بود چند ماه میخورد ،هیچ عوارضی نداشت خیلی خوب وزن کم کرده بود 

دیدم خیلی کم کرده  پرسیدم ازش بهم گفت . 

یک هفته خوردم ازش واقعا اشتهارو می‌بست ،گرسنه بودم ولی حالم بهم میخورد از غذا 

من دوسال پیش بدون هیچ قرصی لاغر کردم ولی الان اصلا نمیتونم جلوی خودمو بگیرم هر دقیقه گرسنمه , اینقدر زود وزنم میاد پایین هفته ای قشنگ ۱  ونیم کم میکنم 

ولا تحقیق کردم ترکیباتش ک گیاهیه  گارسینیا ، قهوه سبز و یچیز دیگ یادم نیست  هیچ عوارضی ه ...

از کجا گرفتی 😶راهنمایی میکنی میخام پیجی ک میخریدم نمیاره جی سی