2777
2789

مشکلی نداره ، تایروئید باید رفتار شناسی بشه و چندین بار تست گرفته بشه صرفا با یک تست نمیشه نظر داد ، t4,t3,tsh و .. ، ممکنه هیپو تایروئید هم باشه که معمولا با قرص لووتیروکسین مورد درمان و سنجش بهتر قرار میگیره  ، برای عمل قبلش توصیه میشه یدونه اکو و الکتروکاردیوگرافی هم انجام بدین .

🚶🏻‍♂️I AM
مشکلی نداره ، تایروئید باید رفتار شناسی بشه و چندین بار تست گرفته بشه صرفا با یک تست نمیشه نظر داد ، ...

ماه قبل عددم ۲.۸ بود الان شده ۵ ..من بیستم عمل‌دارم وقت ندارم بخام صبر کنم ...ناراحتم خیلی.. تیرویید من استرسی هست یعنی کمی ب هم بریزم عددم میره بالا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماه قبل عددم ۲.۸ بود الان شده ۵ ..من بیستم عمل‌دارم وقت ندارم بخام صبر کنم ...ناراحتم خیلی.. تیرویید ...

اصلا ناراحت نباشید ، مشکلی برای عمل نیست ، طبق عدد  (به هیچ وجه بغیر از نظر پزشک مصرف نکنید ) برای شروع قرص لووتروکسین ۵۰ با تایم منظم بخورین ( حداقل پنج ساعت باید فواصل زمانی با انواع مکمل ها و دمنوش ها داشته باشه ) فشارتون هم چک بشه . تا فرصت دارین  برای آسودگی خیال به پزشک مراجعه کنید . 

🚶🏻‍♂️I AM
اصلا ناراحت نباشید ، مشکلی برای عمل نیست ، طبق عدد  (به هیچ وجه بغیر از نظر پزشک مصرف نکنید ) ب ...

من عزیزم دارو میخورم و عددم اینه ...نمیدونم الان نظر دکتر چی باشه ولی دکتر غددم فک نکن اجازه بده ک عمل کنم ولی دکتر بینی شاید بگه مشکلی نیست

من عزیزم دارو میخورم و عددم اینه ...نمیدونم الان نظر دکتر چی باشه ولی دکتر غددم فک نکن اجازه بده ک ع ...

مشکلی برای سرجری نیست با توجه به اینکه زیر دو ساعته تایم جراحی ، برگه تست رو پزشک یا کلینیکی که میخواد جراحی کنه میبینه و نیازی به تایید دکتر غدد نیست ، چون عددتون عدد غیر عادی نیست ، بیشتر در جراحی عملکرد قلب اولویت داره همراه با تست خون . 

مدت تحت درمان هم مهمه و پزشک مسلما دوز رو براتون تغییر میده وقتی با دارو این عدده ! 

🚶🏻‍♂️I AM
مشکلی برای سرجری نیست با توجه به اینکه زیر دو ساعته تایم جراحی ، برگه تست رو پزشک یا کلینیکی&nb ...

یعنی قبل عمل عدد رو چک میکنن خود دکترا هم ..من تصمیمو گرفتم حتی اگر دکتر غدد بگه صبرکن میخام برم‌عمل‌کنم ببینم اگر‌دکتر بینی گفت عمل‌کن ،عمل‌میکنم برام مهم نیست فقط نمیدونم یهو بهوش نمیام 

یعنی قبل عمل عدد رو چک میکنن خود دکترا هم ..من تصمیمو گرفتم حتی اگر دکتر غدد بگه صبرکن میخام برم‌عمل ...

قبل از عمل و دکتر بیهوشی نتایج آزمایشات رو چک میکنه مشکلی نبود پذیرش میشین . 

هیچ مشکلی برای عمل شما ندارید ، خودتونو اصلا نگران نکنید ، اگه پزشک قلب برین برای چک خیلی عالیه نه حتی برای جراحی  برای چکاپ ،یه بیهوشی سبکه مثل یه خواب دو دقیقه ای نگران نباشید .   جسارت منو ببخشید اگه این عمل غیر درمانی هست انجام ندیدن خیلی خیلی بهتره ، درد و مشکلات بعد از عمل بماند . موفق باشید . 

🚶🏻‍♂️I AM
قبل از عمل و دکتر بیهوشی نتایج آزمایشات رو چک میکنه مشکلی نبود پذیرش میشین .  هیچ مشکلی برای ع ...

ممنون از راهنمایی تون گلم ...خیلی جامع توضیح دادید.پس‌دکتر بیهوشی تیرویید رو ام چک میکنه ؟من فک کردم دکتر بینی ک موافقت کنه دیگا کسی ازمایشات رو چک نمیکنه ...جنبه درمانی‌نداره ولی تصمیم دارم بینیمو کمی‌کوچیک کنم ..وگرن اجباریم نیست ..جامعه پسندتره

ممنون از راهنمایی تون گلم ...خیلی جامع توضیح دادید.جنبه درمانی‌نداره ولی تصمیم دارم بینیمو کمی‌کوچیک ...

خواهش میکنم وظیفه ست . اشتهای جامعه سیری پذیری نداره ، یه چیز نچرال و بدون عیب رو نمیشه روش ریسک کرد ، آسیب به سپتوم و .. دردناکه خیلی ، مشکل تنفسی ایجاد بشه. ، مشکل با ترشحات ، سردردهای زیاد ، عفونت و … ، فقط برای ظاهر اصلا ارزشش رو نداره ، شما درد شو حس میکنی وقتی تنهایی و اطرافیانتون آروم میخوابن ، شرمنده قصدم ترسوندن نیست فقط واقعیت هایی رو نوشتم که کمتر کسی بهش اشاره میکنه ، همه ی ما اینا رو مخفی میکنیم و فقط ظاهر مسئله رو میبینیم و برامون راحت و جذاب بنظر میرسه . انشالله هر تصمیمی گرفتین به بهترین نحوه ممکن انجام بشه و باب دلتون باشه . 

🚶🏻‍♂️I AM
خواهش میکنم وظیفه ست . اشتهای جامعه سیری پذیری نداره ، یه چیز نچرال و بدون عیب رو نمیشه روش ریسک کرد ...

وای اینطور ک توضیح دادید خیلی جای فکر داره . واقعا هم گسی ازعیوب ب من چیزی‌نگفته همه‌‌میگن راضی هستیم ..دکتری‌ک انتخاب کردم گوش وحلق وبینی هست. انشالله ک خوبه ولی بازم دودل شدم .التماس دعا دارم خیلی دعا کنین خیر باشه،برام 

وای اینطور ک توضیح دادید خیلی جای فکر داره . واقعا هم گسی ازعیوب ب من چیزی‌نگفته همه‌‌میگن راضی هستی ...

متاسفانه پول میتونه واقعیت رو تحریف کنه ، یه کوچولو بیشتر تحقیق کنید ضرری نداره ، محتاجم به دعا ، سلامت باشید ، انشالله این ماه مبارک و عزیز براتون پر از خیر و خوبی باشه . 

🚶🏻‍♂️I AM
متاسفانه پول میتونه واقعیت رو تحریف کنه ، یه کوچولو بیشتر تحقیق کنید ضرری نداره ، محتاجم به دعا ، سل ...

دقیقا همینطوره ولی تو جامعه ای زندگی‌ میکنیم ک ناخوداگاه باید همرنگ باشیم ..ممنون ازتون .همینطور برای شما دوست عزیز...بهترینها روازخداوندبراتون آرزومندم