سلام دوستای عزیز من وسواس فکری خیلی شدید دارم اول از چک کردن شروع شد الان به مرحله بدتر هم رسیده و وسواس افکار منفی هم پیدا کردم.تحت نظر پزشک دارو هم میخورم اما مریضیم رو به بدتر شدنه
اصلا پیش روانشناسم رفتی؟ ببین مشکلات روحیم مثل مشکلات جسمی قابل درمانن فقط خودت باید به خودت کمک کنی بهترین دکترو رواندرمانگرو پیدا کن، پیش روانشناس برو برا راهکارهای عملی
لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
چون که خودت نمیخوای خوب شی اگه شیر اب و چک کردی دفعه بعد دوباره چک نکن وقتی افکار منفی اومد سراغت بگو کدومش به واقعیت تبدیل شده به این نتیجه میرسی هیچکدوم میفهمی چقد افکارت پوچه منم عین توهستم فلوکسامین ۵۰میخورم میرم سرکار افکارمم اذیت میکنه سعی میکنم فکر نکنم
در مورد چک کردن درست میگی دوست عزیز ولی مشکل من اینه نمیدونم افکارم به واقعیت تبدیل شده یا نه
مثلا خدایی نکرده میاد تو ذهنت که فلان کس میمیره بعد استرس میگیری به واقعا فلان کس میمیره یا فقط فکر به خودت بگو چند درصد از فکرام اتفاق افتاده مثلا فکر میکنی این مریضی رو داری بعد میری دکتر میبینی نداری میبینی فکرت الکی بوده حالا واقعا چند درصد از فکرات عملی شده
خب دیگه این فکرا همش برای اینکه ذهنت میخواد ازارت بده ببین بعضی وقتا سردی باعث وسواس فکری میشه خوردن ماست دوغ مرغ برنج اینا یه دکتر گیاهی برو غذات هم کنترل کنه