2777
2789
عنوان

خانما لطفا بیاید.به صحبت هاتون و راهنمایی نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 38 پست

اصلا پیش روانشناسم رفتی؟ ببین مشکلات روحیم مثل مشکلات جسمی قابل درمانن فقط خودت باید به خودت کمک کنی بهترین دکترو رواندرمانگرو پیدا کن، پیش روانشناس برو برا راهکارهای عملی

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه.فقط دارو داده  کنترل میشه مگه؟ افکار من خیلی منفی و ازاردهنده هستن

منم وسواس فکری دارم ولی فکر کنم دوزم از شما کمتره بعد مشاور بهم گفت راه های کنترل افکار رو بهت یاد میدم. البته چون شما شدیده شاید اثر نداشته باشه خیلی

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون که خودت نمیخوای خوب شی اگه شیر اب و چک کردی دفعه بعد دوباره چک نکن وقتی افکار منفی اومد سراغت بگو کدومش به واقعیت تبدیل شده به این نتیجه میرسی هیچ‌کدوم میفهمی چقد افکارت پوچه منم عین توهستم فلوکسامین ۵۰میخورم میرم سرکار افکارمم اذیت میکنه سعی میکنم فکر نکنم 

چون که خودت نمیخوای خوب شی اگه شیر اب و چک کردی دفعه بعد دوباره چک نکن وقتی افکار منفی اومد سراغت بگ ...

در مورد چک کردن درست میگی دوست عزیز ولی مشکل من اینه نمیدونم افکارم به واقعیت تبدیل شده یا نه

در مورد چک کردن درست میگی دوست عزیز ولی مشکل من اینه نمیدونم افکارم به واقعیت تبدیل شده یا نه

مثلا خدایی نکرده میاد تو ذهنت که فلان کس میمیره بعد استرس میگیری به واقعا فلان کس میمیره یا فقط فکر به خودت بگو چند درصد از فکرام اتفاق افتاده مثلا فکر میکنی این مریضی رو داری بعد میری دکتر میبینی نداری میبینی فکرت الکی بوده حالا واقعا چند درصد از فکرات عملی شده 

خیلی کم معمولا عملی نشده

خب دیگه این فکرا همش برای اینکه ذهنت میخواد ازارت بده  ببین بعضی وقتا سردی باعث وسواس فکری میشه خوردن ماست دوغ مرغ برنج اینا یه دکتر گیاهی برو غذات هم کنترل کنه  

باید بدونی که اصن درست نیست حتی تو دین هم نهی شدس

ببین نباید توجه کنی باید بگی دلم میخواد به تو چ منم دارم این وسواسو بهتر شدم خداروشکر توسل به ایمه مخصوصاً حضرت زهرا کمک کرد خیلی بگو به درکک و..

اول اینکه لطفاً همین الان بخند 😊                                   و دوم اینکه لطفاً یه صلوات برای ظهور امام زمان(عجل) بفرست 💚