2777
2789

سلام دوستای عزیز من وسواس فکری خیلی شدید دارم اول از چک کردن شروع شد الان به مرحله بدتر هم رسیده و وسواس افکار منفی هم پیدا کردم.تحت نظر پزشک دارو هم میخورم اما مریضیم رو به بدتر شدنه

چه دارویی؟ 

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

الان ترسم اینه که نکنه این فکرا عملی شده باشن چون در لحظه افکار منفی چنان هجوم به مغزم میارن و اینقدر مضطرب میشم که نمیتونم تشخیص بدم فقط فکر بوده یا عملی هم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داروی وسواس

میدونم عزیزم اسم قرصتو میخواستم بدونم من اسنترا میخورم خوبه

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

باید با دکترت در میون بزاری که یا داروتو عوض کنه یا دوزو یام کلا دکترتو عوض کن

سرترالین شما روزی چند تا میخوری و ایا وسواس فکری داری؟

اهان پس همونه، من روزی یه دونه دوز پنجاه،الپروزولامم میخورم مشکلم بشتر اضطراب شدیده، وسواس فکریم دارم در حد شمارش بیش از حد و چک کردن زیاد

اها.وسواس خیلی سخته

اره احتمالا باید داروتو عوض کنی

2790
2778
2791
2779
2792