2777
2789
عنوان

کیا به تک فرزندی اعتقاد دارن؟؟

225 بازدید | 24 پست

من یه دختر 1ساله دارم دوس دارم تک فرزند باشه ب نحو احسنت بزرگش کنم بدون فکرو خیال همه چی براش فراهم کنم، 

ولی... 

نمیدونم درسته یا نه نمیدونم بچه دوم نیاز یا ن اصن کی باید بچه دوم بیاد تو زندگی

یا یه وقت بچم دلش بخواد خواهر یا برادر داشته باشه ک دیگه من نتونم کاری کنم بخدا گیج شدم نمیتونم ی تصمیم قطعی بگیرم 

نمیدونم کدوم بهتر 

از لحاظ روحی واقن توان نگه داشتن بچه دوم ندارم خیلی سریع عصبانی میشم خسته میشم 

شمابودین چیکارمیکردین مامانا

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم یکی واقعا کم 

حداقل دوتا رو هر کی بیاره به جز پدر مادر یه آدم نزدیک داشته باشند...

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

منم نظرم اینه بچه یکی باشه اونم دختر باشه بهتره . ولی هنوز ازدواج نکردم مجردم شاید بعداً نظرم تغییر کنه ولی نه تغییر نمیکنه نظرم همین میمونه 

مگه کل این دنیا...چند تا مثل تو داره 🤍؟ بیا که این دلم بی تو ...تنهاس بی کس و کاره 🫀

منم دختر 4سالشه و قراره تک فرزند باشه به امید خدا 

تا الان که پادشاهی کرده و هیچ گونه کمبود و احساس نیازی نداشته آینده رو نمیدونم 

ولی شاد بودن به تک فرزندی و چند فرزندی نیست 

الهی و ربی من لی غیرک

من خودم یه دختر دارم ، ۱۷ سالشه ، تک فرزند دوست داشتم باشه ، شما هم الان خیلی زوده فکر بچه دوم باشین حداقل بذارین بچه تون ۴ سالش بشه بعد تصمیم بگیرین

کفش ها یا آدم ها ؛ اگر اذیتت کردن بدون اندازه ات نیستن !

منم مشکل شما رو دارم از یه طرف دوست دارم پسرم خواهر یا برادر داشته باشه ولی با این اوضاع که نه هوای پاک داریم نه آب نه اینده و اقتصاد درست و حسابی پشیمون میشم میگم همین یدونه رو درست بزرگ کنم و رفاهش رو فراهم کنم هنر گردم. 

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
منم دختر 4سالشه و قراره تک فرزند باشه به امید خدا  تا الان که پادشاهی کرده و هیچ گونه کمبود و ...

ایول منم همینه فکرم چ خوب ک خیلیا تایید کرد حرفمو

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

من با اینکه از نظر مالی مشکلی ندارم و حتی برای پسرم هم سرمایه کنار گذاشتیم ولی باز هم میگم فقط تک فرزندی چون خودم هم مهم هستم‌کی زندگی کنم کی به خودم برسم دوست ندارم اصلا همش بچه داری کنم و فکر بچه باشم آخرش هم برن دنبال زندگی خودشون.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.