2777
2789
عنوان

کیا به تک فرزندی اعتقاد دارن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 24 پست

من ۱۳ سال تک فرزند بودم بعدش داداشم ناخواسته بود جفتش برام خیلی خوب بود ولی الان که ازدواج کردم و قبلا که مجرد بودم هم زیاد کار میکردم، وجود داداشم خیلی خوب بود الانم که بزرگ شده خیلی خوبه باز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با اینکه از نظر مالی مشکلی ندارم و حتی برای پسرم هم سرمایه کنار گذاشتیم ولی باز هم میگم فقط تک فر ...

باریکلا همینه

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
ایول منم همینه فکرم چ خوب ک خیلیا تایید کرد حرفمو

پسر من ۱۱ سالشه بچه دوم نمی‌خوام 

مخصوصا با شرایط فعلی جامعه دوست ندارم بچه ام وسط هزار جور بدبختی بزرگ بشه همی یدونه رو هم میخوام بفرستم خارج 

اسی ببین فکراتو بکن ببین خودت با یک بچه خوشحالی یا دوتا 

من همیشه تو آرزوهام دوتا بچه بود اینقدر دست دست کردم که نازایی گرفتم و الان دچار بحران روحی شدم توی ۱۹ سالگی پسرم و در آستانه ۴۰ سالگی خودم 

اگه واقعا خودت نمیخای نیار ولی اگه مثل من تو رویاهات دوتا هست حتما بیار چون تو میان سالی پشیمون میشی 

کاری هم به حرف بچه اولت نداشته باش همه بچه ها تو یه سنی همبازی میخان که میتونی بفرستیش مهد یا ببریش خانه بازی