2777
2789
عنوان

به پسری که دوستش داشتم پیام دادم...

267 بازدید | 8 پست

با یکی دوست بودم چهارسال پیش که چون بابام فهمید باعث شد رابطمون بهم بخوره

خیلی درگیرش بودم حتی دوبار تا پای ازدواج هم رفتم پاشید

بهش پیام دادم که دلم تنگ شده دعا کنید سین کنهههه

سرتا پا خزانیم‌🍂 اما دم از شوق بهاران می زنیم 🌸 سوال ریاضی فیزیک یا زبان انگلیسی یا فرانسوی داشتید بپرسید یا توی اون تاپیک تگم کنید

برو پاکش کن👀👀👀

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی گفتی

سلام خوبی فلانی ام بابت رفتار زشت اون سال بابام ازت معذرت میخوام و شدیدا دلتنگتم

سرتا پا خزانیم‌🍂 اما دم از شوق بهاران می زنیم 🌸 سوال ریاضی فیزیک یا زبان انگلیسی یا فرانسوی داشتید بپرسید یا توی اون تاپیک تگم کنید

برا معذرت خواهی یکم دیر نیست🤔

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...
سلام خوبی فلانی ام بابت رفتار زشت اون سال بابام ازت معذرت میخوام و شدیدا دلتنگتم

من بودم همون سلام خالی رو میگفتم😑

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
برا معذرت خواهی یکم دیر نیست🤔

اون سالم کردم

به نظرم پاک کنید یا یه سلام بنویسید اگه هنوز دوستتون داشته باشه اول اون حالتون رو میپرسه 

کاربری دست دو نفره )