2789
عنوان

دارم دق میکنم

1794 بازدید | 81 پست

اگ مجبور باشین زیردست ی زن روانی زندگی کنین چجوری ۱۸روز تحمل میکنین امتحان دارین تا ۱۸روز دیگ 

بیرونم هواسرده نمیتونم تو خیابون بمونم نیام خونه نبینمش تا میبینه امتحان داری باهات بحث راه میندازه منت اذیت آزار 

کار همیشگیشه 

دیشبم زجرم داد دیروز دوتا امتحان داشتم خسته از شهرستان برگشتم باز شروع کرد ب شکنجه دادنم 

هرچ میگم مهلت بده امتحانای کوفتی تموم بشه بیشتر فشار میاره دیشب انقد گریه کردم ی کلمه از امتحان امروز نتونستم بخونم 

خدا نگذره از دانشگاه بی عقلا امتحانها رو پشت سرهم گذاشتن 

مامانم ی سادیسمی فرصت طلبه بفهمه گرفتاری خودش پاشو بیشتر رو گلوت فشار میده 😭

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برو تو اتاق درو ببند! محلش نده دعوا نشه! 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

حضرت مادر اولین ایثار رو در حقت کرده و به دنیا تو رو آورده بیماره تو بهش کمک بکن ؛ برای درس خوندنت برو کتابخونه اما مادرت رو قضاوت نکن ببرش دکتر درمانش بکن اما قضاوت نه . مادر مادره سلطان دله

از واژه مادر متنفرمممممم 

مادر زیباترین واژه هستیه مادر تمااااام زندگیش پای بچش می ریزه،از وجودش مایه میزاره،هیچوقت اینو نگید،اینو خودم که مادرم وحاضرم جوون خودم واسه بچم بدم میگم

هرکسی  این اسم رو یدک میکشه دلیل بر لایق بودنش نمیشه!!! جمع کن بساطتو. .طرف دلش خونه اومدی حضر ...

چشم . ممنون از شما . دیدگاه شما هم قشنگه . شاید من اشتباه می کنم . خدا به همه ما کمک بکنه . 

مادر زیباترین واژه هستیه مادر تمااااام زندگیش پای بچش می ریزه،از وجودش مایه میزاره،هیچوقت اینو نگید، ...

خدا لعنتش کنه چون شما برای بچت خوبی قرار نیس مادره منم مث شما باشه 

باعث خودکشیم شد خدا نابودش کنه

اَِیَِمَِـَِہَِ و جَِهَِنَِمَِ تَِرَِسَِتَِنَِ چَِمَِاَِنَِ اَِیَِرَِـَِہَِ بَِهَِشَِتَِهَِ