دوستان عزیز چند وقته برای اینکه وزنمو کم کنم یه مقدار از حجم شامم رو کم کردم ولی متاسفانه خیلی بی بی وفایی میکشم و اذیت میشم، قبلاً هم وقتایی که تصمیم به لاغری داشتم و وعده شام رو کمتر میخوردم همین طوری میشدم ،کسی میدونه علتش چیه و باید چیکار کنم تا بیخوای سراغم نیاد
البته اینم بگم که در روز همه چی میخورم ولی کمتر از قبل
مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
از من به تو نصیحت، برای لاغری از وعده صبحانه خیلی کم کن و یا ناهار
ولی شام نه
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...