2777
2789
عنوان

ازدواج با خانواده بی پول

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 63 پست
نه سال آخرشه... بچه کاری ای هست.. تنبل نیست خدایی.. ولی خب واسه همین خواستگاری اومدن هم باید صبر کنی ...

خب ديگه مشخصه باهاش ازدواج كني بايد جفتتون زندگي رو بسازيد اگه دنبال يه زندگي مرفه اماده هستي برات مناسب نيست اما اگه ميسازي كه اوكيه

راستش اگر اختلاف طبقاتی تون خیلی به چشم میاد، زندگی خیلی سخت میشه چون برای ساده ترین چیزایی که قبلاً ...

مشاوره هم که رفتم گف بستگی به کنار اومدن خودت داره.. از یک طرف میگم آدم خوبیه.. خودمم تو محیط بسمارستانم دارم میبینم چقدر آدم ها بد شدن.. ولی از طرف دیگه میگم اگه بعدا پشیمون بشم چی.. نتونم تحمل کنم چی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا ما هم خیلی همو بعدا نمیبینیم چون اکثرا شیفت خواهد بود خصوصا اگه واسه تخصص ادامه بده

ببین اگ تو خونه پدرت همه چی داشتی خیلی واست سخت میشه و شاید هی غر بزنی و شرایطو برای اون از همینی هم ک هس بدتر کنی به هر حال اونم حق داره در کنار کسی زندگی کنه که همه چیو همونجور ک هس قبول کنه نه اینکه هی غر بزنه و تحت فشارش قرار بده و با فقرو نداریش نسازه 

شرایطم با شما فرق میکن من تو یه خونواده فقیر و تحت رنج زیادی بزرگ شدم و الان با اینک همسرمو دیر به دیر میبینم ولی یاد گذشته ام ک میفتم شکر میکنم ولی شما تو نازو نعمت بزرگ شدی و خیلی فرق داره 

بازم خوب فک کنو تصمیم بگیر

شرمنده قصد جسارت نداشتم یه لحظه اون شغل اومد تو ذهنم و اصلا فکر نمیکردم تو قشر جوونا هم کامیوندار با ...

البته جوون بودنش بخاطر اینه که پدرشم کامیون دار بود و الانم با پدرش شریکن ولی ناراحت که نیستم خداروشکر میکنم به خاطر درامدش ولی بخدا سختی زیادی هم داره اینکار

ببین اگ تو خونه پدرت همه چی داشتی خیلی واست سخت میشه و شاید هی غر بزنی و شرایطو برای اون از همینی هم ...

پدر خودمم تو یک دوره ای از نظر مالی تحت فشار بود.. یجوریایی انگار از نو باید شروع میکرد.. بعدش دوباره خوب شد خداروشکر.. نمیگم خیلیییییی مولتی میلیاردیم.. اما شرایط سختی ام نداشتم.. ولی اون شرایطش سخت بوده.. الانم هیچ وقت شرایطشو به روش نیاواردم.. هیچ توقعی ام تو این چند وقت نداشتم.. تو دل خودم بوده این موضوع..ولی خب بعضی وقتا احساس میکنم اولاش خیلی سخته برام.. چون کار خودش هس فقط

پدر خودمم تو یک دوره ای از نظر مالی تحت فشار بود.. یجوریایی انگار از نو باید شروع میکرد.. بعدش دوبار ...

زندگی زیر یه سقف خیلی داستانا داره معلومه الان به روش نمیاری چون زنش ک نیستی ولی وقتی زنش شدی و نیازات زیاد شدن میفهمی چی میگم مهم اونجاس که باهاش بسازی نه دوره نامزدی 

زندگی زیر یه سقف خیلی داستانا داره معلومه الان به روش نمیاری چون زنش ک نیستی ولی وقتی زنش شدی و نیاز ...

نمیشه واقعا یکی باشه که همچیش اوکی باشه!

چرا هر کی میاد یجاش ایرادی داره که نمیشه ساده رد شد ازش..چرا اینقدر ازدواج سخته آخههه🥲🥲

ازدواجم سنتی بود بعداز عقد فهمیدم خانواده شوهرم نه تنها هیچ کمکی به شوهرم نمیکنن بلکه از شوهرم تا بتونن می کنن این چند سال خیلی سختی کشیدیم هنوزم میکشیم ولی خب شوهرم مرد خوبیه شغلشم دولتیه به زحمت زندگی رو میگذرونیم البته این چند سال خیلی تلاش کردیم پیشرفتم داشتیم 

چند پیش یکی بود وضع مالیش مثل خودمون بود خانوادشم هم سطح خودمون.. اما اصلااا نمیتونستم به پسره اعتماد کنم.. دو قطبی بود بخدا.. خیلی ام هوس باز بود..این اخلاقش گند بود، این یکی اخلاقش خوبه ولی بی پوله🫠🥲

از بس فکر کردم خل میشم آخر میدونم🫠😂

اگ ردش کنی دیگ خیالت راحت میشه و فکرت هی درگیرش نمیشه اونم به این زودیا به اون درجه از موفقیت نمیرسه که بخای حسرتشو بخوری چرا ردش کردی 

ولی اگ قبول کنی باید هی هروز با خودت کلنجار بری که ایا میتونم فردا باهش بسازم ایا فلان میشه بهمان میشه هزار فکر دیگ تا وقتی بری زیر یه سقف و وقتی رفتی زیر یه سقف دردسرها و مشکلاتو بساز ها تازه شروع میشه و میمونه صبر و مقاومتت 

دیگ با این همه توضیح خل نشو😅یه تصمیم جدی بگیر

اگ ردش کنی دیگ خیالت راحت میشه و فکرت هی درگیرش نمیشه اونم به این زودیا به اون درجه از موفقیت نمیرسه ...

یه چی میگم نزن منو ولی😂

به این فکر میکنم که بهش جواب رد بدم و از فردا نباشه قلبم میترکههه خفه میشم😮‍💨😂